hits

Supre gavetips til din venninne


19.02.2018 | 10:16 | Tips


Hei dere! Har dere hatt det problemet med å finne den perfekte gaven til din venninne? Du vet liksom ikke hva du skal kjøpe, fordi hun har absolutt alt! Jeg personlig har stresset veldig mye med akkurat dette, og har alltid hatt problemet med å finne kreative eller spennende gaver jeg kunne ha gitt til mine venninner, men nå har jeg funnet den perfekte løsningen! 

Forleden fant jeg en super nettside (gaveideer.no) som har tonnevis av gavetips til venninner. De har mye forskjellig, alt fra kreative armbånd. emoji-nøkkelringer og gavekort til spennende opplevelser. Der finner du alt! Jeg ble hvertfall veldig overrasket over hvor mange gaver til venninner de har å tilby, de har så mye fint. Dette er noe jeg garantert kommer til å benytte av meg i fremtiden! Det er altså ganske kjedelig å få det samme til gave om og om igjen, og derfor har gaveideer gjort det enkelt for deg for å finne en perfekt løsning på problemet. De setter kundene i fokus og gir deg alt det du trenger.

Her er noen av produktene de tilbyr som falte i smak hos meg:

Som dere ser har de den perfekte gaven å tilby til din venninne, og mange forskjellige alternativer. Gaveutvalget finner dere: Venninnegaver. De har en potensiell ambisjon til å tilby den perfekte gaven for din venninne i mange forskjellige anledninger - både kreative, spennende og artige produkter som enhver setter pris på. De hjelper deg med å løse din beslutningsproblem når det gjelder gaver til venninne! 

#gavetilvenninne #gavetips #gavetipstilvenninne


5 kommentarerMine favoritt youtubers


18.02.2018 | 17:54 | Tips


1. ACE FAMILY 

Åhh, dere mååå seriøst sjekke ut denne kanalen. Deres kjærlighet er til å dø for! Her har vi Catherine og Austin med deres datter Elle på to år. De poster videoer om sin hverdag og endel pranks på en kreativ og spennende måte som gjør at du aldri kjeder deg. De har en så sterk og sunn forhold at man bare smeelter når man ser hva de gjør for hverandre. De er så hyggelige mot familien, venner og ikke minst fans og bekjente. Jeg følger med på hver eneste video de poster og synes de er like spennende hver gang. I tillegg har de vokst utrolig fort i løpet av en kort tid, og de er kanskje den mest "positive" youtube-kanalen som finnes hvor de får kun positiv støtte av fansen - ingen drama og ingen diskusjoner. Her er den mest sette videoen deres som jeg anbefaler dere til å se, utrolig søtt! ♥

 

2. THIS IS L&S

 This is L&S består av Landon og Shyla, et par som bor i Los Angeles. Her deler de hverdagen deres, og spesielt mange pranks. Disse to er ikke bare søte, men de er så sinnsykt artige også! 


 

3. TAMMY HEMBROW 

Dere kjenner sikkert henne igjen fra instagram, da hun er veldig populær der. Hvertfall - Tammy er veldig opptatt av trening og kosthold og har virkelig jobbet hardt for å komme seg dit hun er nå. Hun eier sin egen bedrift og har to barn med samboeren Reece. Jeg synes alltid det er spennende og se på filmene hun deler, og på youtube-kanalen hennes finner du alt av sminkevideoer, trenings-tips og videoer fra hverdagen hennes. 


 

4. DESI PERKINS

Om jeg vil ha sminketips, contour-tips, øyenbryn tips and so on, sjekker jeg alltid denne skjønnheten. Hun er så flink med sminke og vet hva hun driver på med. Jeg anbefaler dere virkelig til å sjekke henne ut om dere vil ha tips angående sminke. 


 

5. BRETMAN ROCK

Denne fyren er sinnsykt artig og har en så bra humor, og videoene hans er råe. Han er veldig flink med sminke, og på hver eneste video klarer han å underholde deg med sin humor og hans sterke meninger. 

 3 kommentarerHvordan komme over din eks


11.02.2018 | 14:28 | Tips


Det vanskeligste etter endt forhold er å komme seg over sin eks. En eks eller "den du holdte på med" - du kan kalle det det du vil. Jeg personlig har opplevd dette flere ganger, og det er flere metoder som har hjulpet meg med å komme meg videre. Det er selvfølgelig individuelt hvordan man kommer seg videre - noen liker å fortsatt holde på kontakten med selve personen for å ikke få den "savn"-følelsen, mens andre må totalt fjerne personen fra sitt liv for å ikke mimre tilbake til gode tider. Men likevel er det flere ting som faktisk fungerer for enhver, sett ut i fra hvilke forventninger de har. 

Jeg vil, som sagt, komme med tips som har fungert for meg, og som jeg kan garantere vil fungere for deg også. Jeg er jo en person som blir fort glad i folk og som har store vanskeligheter med å gi slipp på personen, til tross for hvordan personen behandlet meg. Men disse tipsene har hjulpet meg med å faktisk komme meg videre.

 

1. Slett personen fra sosiale medier: Dette er seriøst det første du må gjøre - ikke få den trangen til å kunne se hva det er han/hun driver på med til enhver tid, det fører bare til mer savn. Du føler at du går glipp av alt det "morsomme" personen driver på med, som igjen fører til at du føler at du blir utestengt fra deres liv. Ikke få deg selv deprimert, slett personen!

 

2. Ikke befinn deg på samme plass: det er veldig mange som stadig finner på unnskyldninger for å "tilfeldig" havne på samme område som sin eks, kun for å bli sett. Har man en slik tankegang tyder dette på at du ikke er over personen enda. Du blir sulten etter oppmerksomhet, og når du ikke får det, fører det til enda mer depresjon. "Hvorfor sier han/hun ingenting?" "Hvorfor la han/hun ikke merke til meg?" , her har du forventninger, og når disse ikke blir oppfylt, vil du bare bli enda mer lei deg.

3. Ikke kom med unnskyldninger for å tekste han/hun eller ringe dem: dette er sååå typisk, man finner på alt mulig kun for å få muligheten til å kontakte den man savner, noe som ikke er lurt i det hele tatt. Her har man også forventninger, og om det går galt vil man da ha vanskeligheter med å komme seg videre. Vil du komme deg over han/hun må du slutte med å «kontakte» personen.

 

4. Fokuser på deg selv: dette er det viktigste - vær din egen helt! Finn på gøyale ting med vennene dine, begynn å fokuser på hva det er som gjør deg glad, sett deg selv mål og ha det gøy med deg selv! Du må kunne elske deg selv før andre gjør det. Ikke ha den tankegangen at en annen person har ansvar for din egen lykke - den skaper du kun selv. Gjør ikke personen deg glad er han/hun ikke verd å holde på.

 

5. La det gi tid: det beste etter et breakup, er tid. Det beste tipset jeg kan gi deg, er at tiden hjelper. Litt etter litt vil det bli mye bedre, og du kommer til å bli vant med å ikke knytte deg til den personen som du gjorde før. Jeg trudde at jeg aldri ville komme meg over den personen, men tiden hjalp meg skikkelig! Husk at gode ting tar tid. 

 

 

6. Få ut tårene: det er viktig å kunne få ut det man holder inne. Gråt om du må, snakk med dine venner eller familie om du må. Dette er viktig for å gjøre det lettere for deg å komme deg videre etter hvert. Om man stenger følelsene inne, vil dette alltid være i hukommelsen din som gjør det vanskeligere for deg å bli kvitt det i fremtiden. Du føler da at det var alltid noe som manglet.

 

7. If it's meant to be, it will be: noen trenger en pause, i kanskje noen dager, noen uker, noen måneder eller til og med noen år. Er dere ment å være sammen, så vil dere bli det - uansett hva. Men ikke forhast deg. 

8. Det er en grunn til at det ble slutt: husk alltid at det er en grunn til at det ble slutt mellom dere. Ting gikk kanskje ikke som det skulle, og begge måtte ta et valg. Fokuser heller på dette, enn å mimre tilbake til de gode minnene dere hadde sammen. Hva var grunnen til at det ikke gikk som det skulle? Hvorfor skal du f.eks. ville ha tilbake en som var utro mot deg? Hva er det som er best for deg?

 

9. Handlinger sier mer enn ord: dette er egentlig ikke et tips, men jeg måtte bare nevne det. Jeg kan med hånda på hjertet si at handlingene til en person sier mye mer enn deres ord. En person kan si hva de vil, men handlingene deres beviser disse ordene. Jeg har så sykt mye bevis på akkurat dette. Det er jo selvfølgelig veldig lett å falle for ordene til vedkommende, men man må alltid huske at dette kan være noe de bare sier. Jeg var slik, og det var faktisk ikke så lenge siden heller. Jeg falt for alle ordene hans, men ingenting ble bevist. Etter det har jeg faktisk lært at jeg ikke kan stole på hva andre sier. 

 

10. Enten så går det bra eller så går det over: og dette tar tid.

 

11. Utvalget er større enn du tror: vi tenker ofte at den personen var "the love of my life" og at ingen andre kan erstatte den plassen, men utvalget er mye større enn du tror. Det er alltid en der ute som virkelig kommer til å kapre hjertet ditt før eller siden. Og dette vil skje når du minst forventer det. Kanskje når du bare tar deg en liten tur til butikken for å handle inn middagsmat, eller på vei til skole eller jobb - u name it. Men han/hun er der.

 


10 kommentarerSlik får du toppkarakterer


25.01.2018 | 11:54 | Tips


♥ Motivasjon: Det viktigste er din motivasjon. Du må ha den lysten til å gjøre en god innsats. Det er flere faktorer som får en student til å ville gå ut med toppkarakterer. Jeg antar at de fleste som går BI har ekstremt lyst til å gjøre en bra innsats nettopp på grunn av hvor mye penger som må legges ned for å gå på den skolen. Da er det denne faktoren som driver en student fra BI til å ville gjennomføre gode resultater - altså motivasjon. Andre tenker på jobbsøking i fremtiden som er en stor motivasjonsfaktor. Altså, det er opp til hver enkelt hva det er som får deres motivasjon i gang, men det viktigste er at man selv har lyst til å prestere bra. Om du ikke har motivasjon er det lurt å tenke på hva dette studiet gir deg i fremtiden og at med gode karakterer på kortet så vil det være mest sannsynlig at arbeidsgiver velger akkurat deg. Tenk heller at du MÅ i stedet for at du kan.

Visualiser: Dette er virkelig det beste tipset jeg kan gi dere - visualiser alt du leser! Da blir det så mye lettere for deg å forstå stoffet. Prøv å søk litt rundt etter fagstoffet og se om noe av dette har blitt tatt i bruk i hverdagen. Alltid kom med eksempler og prøv å sett deg selv inn i situasjonen. 

♥ Tankekart: Lag deg et tankekart for hvert kapittel. Husk at alle kapitlene henger sammen, og dette er særlig viktig til eksamen. Man bør kunne flette inn hele pensumet sammen - da ser sensor at du faktisk forstår og kan stoffet. Et tankekart med alle begreper og/eller forklaringer er veldig fornuftig å lage, for da ser du lettere hvordan ting henger sammen.

♥ Jobb i grupper: Den beste måten å lære på, er å lære andre det du allerede vet. Å jobbe i grupper er nesten et must - man lærer så mye av hverandre. Du kan stille spørsmål om det du lurer på, og andre kan stille deg. Dette fører til mer læring. 

♥ Start tidlig: Det er alltid lurest å starte tidlig med å lese pensum og notere. Da har man tid til å gå gjennom temaet flere ganger og virkelig sette seg inn i det. I tillegg får man også god tid til å spørre forelesere om hjelp hvis det er noe du lurer på før selve eksamensdagen.

♥ Spør foreleser: Spør alltid din foreleser om det er noe du lurer på. De er der for å hjelpe deg og veilede deg på best mulig måte frem til eksamen. Bruk din sjanse til å spørre om hva som helst - du taper ingenting på det! Er det noe du sitter fast på, så spør. Som min foreleser sier: "det dummeste spørsmålet er det spørsmålet som ikke blir stilt". Jeg husker godt sist semester, ca. tre uker før jeg hadde eksamen i markedskommunikasjon, så var det spesielt to begreper jeg ikke klarte å skjønne. Jeg forsto liksom ikke hvordan de hang sammen. Så jeg gikk opp til min foreleser og ba om hjelp, og alt løste seg på drøyt to minutter. Lite viste jeg at akkurat disse begrepene kom på eksamen. Takk Gud for at jeg faktisk brukte de to minuttene til å spørre - ellers hadde jeg levert blankt på det spørsmålet! Slik var det også med perioden før eksamen i markedsføring hvor jeg og min gruppe hver uke sendte mail til vår foreleser og ba om hjelp på hver lille ting. Det gjorde det så mye enklere for oss å forstå pensum, som til slutt gjorde at vi fikk et bra resultat. Så folkens - plag foreleseren deres :)

Kom på forelesning: Det er ofte på forelesninger jeg tenker "om jeg ikke hadde vært her i dag, så hadde jeg gått glipp av mye nyttig informasjon". Det er helt sykt hvor mye relevant informasjon man får når man faktisk er på forelesning som man ellers ikke hadde fått av å kun lese powerpointen for det aktuelle temaet. 

♥ Ta gode notater: Ofte så sitter alle studenter og noterer alt fra powerpoint og det foreleseren skriver, men det er spesielt en ting som de fleste faktisk ikke gjør. Husk at samtidig som foreleser noterer (eller eventuelt gjentar punkter fra powerpoint) så snakker de også - altså de forklarer mer i dybden ut ifra hvert punkt som de ofte ikke skriver ned. Det studentene gjør da er at de bare sitter og hører på og trur at denne informasjonen vil feste seg i hjernen, men med en gang man går ut døra så har halvparten av informasjonen foreleseren sagt forsvunnet fra hodet. Derfor er mitt beste tips å faktisk notere det foreleseren sier muntlig også. Dette er enklest på pc, da man taster fortere enn hva man vanligvis gjør på papir. So do it - man kan ikke garantere at man husker absolutt alt det foreleseren har sagt, så derfor er det ganske lurt å notere foreleserens muntlig informasjon for å så se tilbake på det. 

One Note: One Note er såå genialt til å notere. Programmet har mange funksjoner og er tilrettelagt for deg som student til å ta gode notater. I tillegg synkroniserer One Note notatene dine med en gang, så disse har du tilgang til på din mobil også right away. Da har du muligheten til å logge deg inn og lese notatene på bussen, hos ei venninne eller andre steder hvor du har glemt eller ikke har med pc´en din. Det jeg bruker å gjøre er å skrive sammendrag for hvert kapittel på One Note og deretter printe disse sidene ut slik at jeg kan lese dette når eksamen nærmer seg. Ved å bruke One Note blir notatene dine mer oversiktlig og det blir lett for deg å finne fram til det du leter etter. Du kan laste det ned HER.

-----------

Jeg garanterer deg at disse tipsene vil hjelpe. Jeg har jo bare vært student i kun ett halvt år nå og har mer å gå på, men det er akkurat disse metodene jeg brukte for å få de resultatene jeg fikk. 

Det er jo selvfølgelig individuelt hvordan man jobber best og gjennomfører studiet på. Noen får kanskje en toppkarakter av å lese kun to uker før eksamen, mens andre trenger mer tid. Det kommer an på hvordan du selv jobber best og hvordan du lærer. Men likevel viser forskning at de fleste som kommer ut med toppkarakterer, er de som faktisk jobber seg til det. Man klarer alt så lenge man jobber hardt nok!!

#karakterer #utdanning #BI #godekarakterer #skole 


11 kommentarer


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©