hits

Ny favorittjakke


16.02.2018 | 11:22 | Outfits


 

I går fikk jeg denne fine jakken i posten og jeg er super fornøyd! Jeg har lenge kikket etter en fin og over-sized jeansjakke, men har aldri lykkes. Enten var de for "små", eller så var ikke fargen akkurat slik jeg ville ha den. Etter mye leting og fram og tilbake, fant jeg denne jakken på Zalando forrige uke. Jeg hadde ikke så mye forventninger til jakken, da jeg trudde jeg skulle bli skuffet igjen. Men denne var faktisk akkurat slik jeg ville ha! 

Jakken finner du HER <3 (adlinks)

 

 


12 kommentarerJeg har cøliaki


08.02.2018 | 22:02 | Outfits


Jepp, dere leste riktig. Da jeg var på vei hjem fra skolen i går, plinget det inn melding fra legen hvor jeg fikk bekreftelse på at blodprøven ga utslag på gluten-allergi, MEN uten definitive resultater som vil si at jeg må videre til konsultasjon. Jeg prøvde jo i forrige uke å spise glutenfri mat, og ved det følte jeg meg mye bedre. Uff, jeg visste det jo sånn egentlig da jeg reagerer dårlig på hvete og matvarer som inneholder mye gluten, og da er det godt å ha fått det bekreftet. Nå må jeg kun leve på glutenfri mat :(:( Dette blir hvertfall en utfordring i utlandet for meg da de ofte ikke har glutenfri mat som dere vet, men får håpe det går bra og at jeg finner gode løsninger. 

(annonse: adlinks) 

Jakke utsolgt, lignende HER 

Bukse CARLINGS

Sko UGGS HER 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og videre tenker jeg å bare slappe av, rydde litt i sakene mine og legge meg for dagen, må opp tidlig!! I morgen tenker jeg å komme med et morsomt innlegg, så stay tuned søtiser <3


16 kommentarerOutfit 26.01.2018


26.01.2018 | 12:35 | Outfits


 

(adlinks)

JAKKE - fra Zara (utsolgt, lignende HER)

SKJERF - Holzweiler fra Retro 

CARDIGAN - fra Only 

BUKSE - fra Carlings

UGGS - HER 

HANSKER - fra Kleins HER

Hei og god morgen! At the moment sitter jeg på skolen og leser litt pensum med venninner før jeg drar avgårde på jobb. I dag valgte jeg å dra tidlig på forelesning for å få mer ut av dagen min, i og med at det er to forelesninger i psykologi-faget på fredager (enten 08.30 eller 12.30). Det er godt å bli ferdig med forelesningen tidlig slik at jeg kan bruke mest mulig tid til å lese. Jeg på en måte tvinger meg selv til å bli produktiv, hehe. Anyways, her er dagens outfit. Litt casual og enkel. Jeg har fått helt dilla på uggs!! De er såå gode og varme, og ikke minst behagelige å gå i. Jeg har vært såå lenge på utkikk etter vintersko, men alle modellene som tilbys i butikkene ser så sinnsykt store ut på meg (fordi jeg bruker 41 i sko-størrelse omg...). Så valget endte til slutt på uggs og jeg er svært fornøyd. Når sant skal sies så passer jo ikke uggs til alle antrekk, men jeg velger heller å gå med uggs enn lave sko og fryse meg ihjel. Varme er viktigst folkens! 


12 kommentarer


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©