hits

Glutenfri brownies


03.02.2018 | 21:55 | Mat


Dere som har fulgt med har fått med seg at jeg har vært dårlig hele denne uken. Jeg prøvde selv å finne ut hva det var som plaget meg ved å google symptomer osv. og jeg fikk opp mye rart. Men det var en ting som alltid dukket opp da jeg gjorde min research, og det var cøliaki. Omgg, bare ved å skrive det ordet gir meg frysninger - TENK OM JEG HAR DET??? Jeg dro jo til legen på torsdag og fortalte hva jeg plagdes med og hva jeg selv tror det kan være. Hun var enig i at hun mest sannsynlig tror det er cøliaki. Så da tok jeg en blodprøve og svaret vil komme i løpet av en uke. I og med at både jeg og legen er veldig sikre på at det kan være cøliaki, ba hun meg spise glutenfritt mat i en uke for å se hvordan kroppen min reagerer da. Så det har jeg gjort i to dager nå og jeg føler meg så myye bedre. Sånn egentlig skulle jeg ønske at jeg aldri sa det, for om jeg føler meg bedre i kroppen med inntak av glutenfritt mat, så betyr det jo at jeg har gluten-allergi??? Jeg kan jo seriøst ikke spise noen ting.. 

Det er såå godt å føle seg mye bedre nå, selv om jeg ønsket at det ikke ble slik kun for å unngå glutenfri hverdag. Men hva skal man gjøre? Jeg må nok bare bli vant til dette. Anyways, så tenkte jeg å poste tips for glutenfri mat kanskje 1-2 ganger i uka slik at dere får en oppdatering på hvordan mitt kosthold er? What'ya think? hahah nå snakker jeg som om jeg faktisk har cøliaki, men ååå jeg bare er så syykt sikker på at jeg har det! Jeg tenkte i allefall å starte med tips allerede i dag. Jeg var på butikken og handlet inn diverse matvarer som var glutenfri - og det var jo hella expensive!! Hvordan i all verden skal man få råd til dette da?? 

En av de tingene jeg kjøpte var glutenfri brownies. Først var jeg litt skeptisk og trudde at disse skulle smake helt forferdelig fordi de er glutenfri, men de smakte faktisk kjempe godt. Det er også kjempe lett å lage kaken, jeg ble ferdig på kun 5 min. 

Ingredienser:

♥ 1 dl vann
♥ 100 g smør 
♥ 1 egg

Fremgangsmåte:

1. Bland egg, vann og smeltet smør i en bolle (du kan også bruke flytende margarin). 
2. Hell posens innhold i blandingen og rør godt. 
3. Sett stekeovnen på 175 grader og stek kaken i 30 min. Avkjøles før servering. 

Slik ble resultatet:

♥ ♥ ♥


4 kommentarer


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©