hits

Ting som jeg misliker


23.02.2018 | 22:08 | Personlig


🌸Baksnakking - dette tror jeg vi alle hater. Jeg er ikke noe fan av mennesker som konstant skal baksnakke andre, det er så lite modent som du får det. Greit, kanskje dere har hatt en fight eller den personen har faktisk gjort deg noe, men de som konstant skal komme med stygge kommentarer om andre er noe jeg ikke vil høre på. I tillegg synes jeg det er utrolig frekt og umodent. Dette sier mer om personen som faktisk baksnakker, enn selve personen som blir baksnakket.
 

🌸Når folk dømmer andre - haha, dette er nesten på lik linje som baksnakking, men ville nevne det uansett. Det er utrolig synd og trist når jeg hører at folk dømmer andre for hva de har gjort eller for hva de har sagt, og dette kan være små ting også. Et menneske gjør feil og man lærer etterpå. Vi har ingen rett til å dømme hverandre eller fortelle folk hvordan de skal være og hva de skal gjøre. Alle er forskjellige, og det er menneskelig å gjøre feil. Det trenger derimot ikke handle om de feilene man har gjort, men også om generelle ting som man dømmer andre for. 
 

🌸Tregt nett - dette har jeg opplevd flere ganger, sikkert dere også, spesielt i utlandet hvor nettet er utrolig tregt. Jeg blir bare så urolig når dette skjer og det er så sykt ukomfortabelt. Det handler kanskje veldig mye om hva man er vant med - 4G og rask nett hjemme. 
 

Nå mener jeg ikke at jeg er perfekt eller noe lignende, jeg har selv vært med på å baksnakke før osv. Men dette er noe jeg angrer på, og her ramser jeg bare opp ting som jeg selv ikke liker å høre på samt. mine personlige meninger. 

 

🌸At jeg har så uflaks hele tiden - jeg er kanskje den personen som har uflaks nesten hele tiden, altså at jeg ofte ikke får det som jeg vil. Jeg har også ganske store forventninger til ting, og når det ikke går som jeg forventet så blir jeg ofte skuffet. Jeg må seriøst slutte å ha så skyhøye forventninger til alt mulig, for det går ofte galt med slike tanker. 
 

🌸Dobbeltmoral - noe av det verste jeg vet er når folk er dobbeltmoralske. De misliker noe og dømmer andre, men så gjør de det selv etterpå. Altså, hvor er logikken??? Helt latterlig. 
 

🌸At jeg er så perfeksjonist - når jeg f.eks. skal gjennomføre noe, skrive notater i bøkene mine, kjøpe noe o.l. er jeg alltid så perfeksjonist. Liksom, notatene mine må være perfekte, ting jeg kjøper må være perfekt (uten skader) og når jeg skal publisere et innlegg så må det være perfekt og akkurat slik jeg vil ha det. Ikke for å snakke om sminken min heller - der er jeg egentlig verst. Jeg MÅ liksom tegne brynet helt perfekt og øyenskyggen må være strøkent, hvis ikke så bruker jeg gjerne mer tid på å fikse det i stedet for å gå ut døren og komme meg av gårde dit jeg skal til rett tid. Jeg er så lei den tankegangen og vil seriøst få det bort. Det er jo ikke en bra ting sånn egentlig og det gir meg bare mer og mer stress. Og stress er noe kroppen takler veldig dårlig.
 

🌸At jeg stresser for alt - stress er jo noe av det verste, både fysisk og psykisk, og jeg stresser mentalt hele tiden på alt mulig. Jeg klarer liksom ikke å ta ting rolig og må alltid stresse over hver lille ting. Heldigvis så holder jeg på å fikse dette problemet sakte men sikkert, og har nesten klart å holde meg unna stress. Men i noen momenter så kommer stresset igjen, spesielt når jeg har mye å gjøre. 
 

🌸Ting som blir kansellert i siste liten - dette gjelder alt fra møter, besøk, konserter, flybilletter, forelesninger osv. Jeg var liksom så klar og gledet meg til absolutt ingenting til slutt. Men her blir jeg mest trist da hehhee... 
 

Dette var egentlig alt jeg kom på i siste liten. Det er sikkert flere ting som jeg misliker, men det var i alle fall dette jeg kom på akkurat nå. Jeg tenkte i første omgang å kalle dette innlegget for "ting som irriterer meg", men jeg føler det blir feil i og med at disse tingene faktisk ikke irriterer meg, men som jeg mest blir trist av eller som jeg rett og slett misliker. 

 


2 kommentarer20% PÅ NELLY!!


23.02.2018 | 13:13 | Mote


innlegget inneholder adlinks

Hei dere! ❤︎ Nå har Nelly -20% på vårcravings - alt av bukser, topper, sko, shorts osv til en billig penge! Kanskje du har noen plagg på favoritter som er nå satt ned til 20%? Nesten alt er på salg nå, og jeg personlig bruker alltid med å vente på salg til jeg kjøper de plaggene som er på min favoritt-liste.

TRYKK HER FOR Å GÅ TIL SALGET 

 

1. HER  //  2. HER  //  3. HER

4. HER //  5. HER //  6. HER

7. HER  //  8. HER  //  9. HER 

10. HER  //  11. HER  //  12. HER 


8 kommentarerJeg selger mine klær!


22.02.2018 | 17:07 | Mote


⦁  KLESSALG  ⦁

Som jeg tidligere har nevnt, så må jeg få orden i klesskapet mitt. Og derfor har jeg nå begynt å selge mye av det jeg har til en billig penge. På tise-profilen min finner du alt av klær og tilbehør som enten er ubrukt eller pent brukt. Om du lurer på noe, er det bare å sende meg en melding på appen! 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN PROFIL  
ELLER SØK "elzael" PÅ TISE-APPEN
FØLG MEG GJERNE FOR FLERE OPPDATERINGER <3

 

Her er noe av det jeg selger: 

Ta en titt innom for å se mitt utvalg! ❥


10 kommentarerVerdens kjedeligste vinterferie


22.02.2018 | 14:45 | Hverdag


Det finnes seriøst ikke noe verre enn en kjedelig ferie. Sånn sett, så har jeg jo egentlig ikke vinterferie. Vi hadde forelesning i går og på tirsdagen, men begge de to dagene måtte jeg droppe da jeg ikke følte meg så bra. Jeg hadde jo forkjølelse og det er ikke akkurat behagelig å sitte i den stille forelesningssalen og nyse og snyte seg hvert femte minutt. Så den situasjonen ville jeg unngå, og ble bare hjemme. Så jeg har jo egentlig hatt vinterferie hele uka gitt! 

Uansett, i dag føler jeg med derimot mye bedre, noe som er befriende. Endelig får jeg frisket opp hjernen til å starte med å lese, og gjøre diverse arbeid som egentlig skulle ha blitt gjort flere dager siden. Jeg må seriøst si at jeg har hatt verdens kjedeligste vinterferie noen gang. Altså, jeg har vært hjemme med forkjølelse, og de kommende dagene har jeg bestemt meg for å lese SKIKKELIG til pensum nå, da jeg har forskjøvet det pga. forkjølelsen. Oh shit, nå kom jeg på at jeg skal jobbe hele dag på lørdag også, gitt. Det går seriøst aldri bra på lørdager as, jeg har vakt i 8 timer, kommer hjem, er dødssliten, klokken blir 8/9, har ingen ideer til hva jeg skal bloggen om, så vipps er vi over til søndag. Lørdag er jo no-blog-day for meg, og det må ta snart slutt. Jeg og noen venninner hadde egentlig planer om å dra på Harm og Hegseth showet på fredagen, men alle billettene ble utsolgt og det var ingen som hadde noen billetter å selge. Så det endte opp med at de tok til seg jobbvakter og noen andre reiste. Når vi akkurat hadde bestemt oss for at vi ikke drar alikevel, så er det plutselig flere billetter som selges.. Så typisk. 

Dere vet når man leser så mye at man blir sulten hele tiden? Slik har jeg hatt det i dag. Jeg har laget meg forskjellige retter i hele dag, og en av de var den goode pizzaen. Nam! 

Jeg har forresten den siste timen gjort klart noe som jeg vil vise dere i kveld ❤️Jeg tror mange av dere kan bli interesserte i akkurat dette, så stay tuned! 


4 kommentarerSiste innkjøp fra nelly


21.02.2018 | 16:49 | Mote


(adlinks)

Hola people, i dag skal jeg vise dere mitt seneste innkjøp fra nelly. Altså, jeg har handlet inn såå mye fra nelly i det siste at jeg fikk pakker hver eneste dag i forrige uke. De fleste produktene passet meg ikke, så da ble nesten alt sendt til retur. Jeg er en person som egentlig er veldig kresen på kjøp av klær, eller var, fordi jeg tenker at jeg må nøtt til å bruke varene jeg kjøper, for de fleste ligger kun i skapet uten å ha blitt brukt. Men nå har den tankegangen minsket litt. Jeg liker generelt å bruke penger på opplevelser fordi det gjør meg mer lykkelig enn materialistiske ting, men nå har det gått langt over grensen for meg as med tanke på klesskapet mitt. Det må seriøst oppgraderes da alt jeg har er gammelt nytt. Også må vi ikke utelukke at sommeren er rett rundt hjørnet, og da er man mer gira på å kle seg med stil. Så jadda, det er det jeg prøver på vettu... 

Det er to produkter her som ikke er fra nelly heheh, måtte bare ta de med. Det er ikke så fryktelig mye jeg skal vise dere nå, men alle buksene jeg bestilte var enten for store eller for små, så måtte sende alt til retur. Jeg er kanskje den vanskeligste personen når det kommer til kjøp av bukser, fordi jeg har sååå lange bein at det er umulig for meg å finne en bukse som er lang nok. 

Denne lange cardiganen er faktisk kjøpt på ebay dere! Jeg ble overraskende fornøyd med denne, for jeg trudde at den skulle være helt annerledes i virkeligheten. Jeg har jo hørt så mye om at klær på ebay ikke er det samme i virkeligheten, men det spørs hvem det er du kjøper det fra. Husk at de profilene på ebay med mest stjerner og god kundeomtale er de du bør kjøpe varer fra - for de leverer faktisk. Cardiganen finner du HER til kun 97kr!! Kjempe fin til bruk på sommeren ☀️

 

Så måtte jeg jo handle inn disse da, heheh. De finner du HER

 

Elsker denne jakken!! Den finner du HER. Husk at du får -30% på det første kjøpet ditt om du laster ned Bik Bok sin app! 

 

Denne nydelige vesken finner du HER. Nå er det faktisk -40% på denne vesken!!

 

(jaaa, jeg har eksem nederst på høyre fot) Okei, lets take a moment for these shoes.. Jeg seriøst elsker disse skoene, min nye favoritt! Så sykt stilige og kule, og passer så godt på sommeren med en kald rosafarge. Anbefales!! De finner du HER

 


13 kommentarerSminkevideo


20.02.2018 | 12:37 | Videoer


Da er endelig videoen ute dere! Jeg har brukt så lang tid på å redigere, men fullførte det til slutt. Beklager for en litt lav/hes stemme, er fortsatt litt forkjølet.. Dette er min første video dere, og jeg er ganske fornøyd hittil. Var kjempe artig å redigere og faktisk publisere sin første video, så dette kommer jeg til å gjøre mye mer fremover! 

Håper dere liker videoen, enjoy! 

GJERNE ABONNER PÅ KANALEN MIN!

 

PRODUKTENE:

Primer HER

Foundation HER

Blush HER

Øyenskygge HER

Highlighter HER

Contour HER

Concealer HER

Øyenbryn HER

Solpudder HER

Baking powder: baby pudder (fås kjøpt hos alle matvare kjeder)

Leppestift HER 

Blush HER 
 

KOSTER:

Kost for blush HER

Kost for highlighter HER

Kost for solpudder HER

Kost for contour HER

Øyenbrynskost HER

 


6 kommentarerJeg har filmet sminkevideo


19.02.2018 | 17:05 | Hverdag


  

Jeg har endelig klart å mekke en video for dere, jeg. Og da bestemte jeg meg for å lage en sminkevideo, da de fleste foretrekket det. Fikk inn ganske mange dm's på instagram at min sminkerutine var det de fleste ville se, og da ble det slik. 

Jeg filmet videoen før jeg dro på jobb, så jeg skal prøve å få redigert den ferdig i kveld. Den kommer enten i kveld eller i morgen, jeg får se hvor mye jeg rekker. Har også et arbeidskrav som jeg må fullføre før i morgen, så det blir en del gjøremål for meg i kveld! Jeg skal hvertfall få den ferdig i morgen kveld, så stay tuned.

https://track.adtraction.com/t/t?a=1177166534&as=1227698348&t=2&tk=1

3 kommentarerSupre gavetips til din venninne


19.02.2018 | 10:16 | Tips


Hei dere! Har dere hatt det problemet med å finne den perfekte gaven til din venninne? Du vet liksom ikke hva du skal kjøpe, fordi hun har absolutt alt! Jeg personlig har stresset veldig mye med akkurat dette, og har alltid hatt problemet med å finne kreative eller spennende gaver jeg kunne ha gitt til mine venninner, men nå har jeg funnet den perfekte løsningen! 

Forleden fant jeg en super nettside (gaveideer.no) som har tonnevis av gavetips til venninner. De har mye forskjellig, alt fra kreative armbånd. emoji-nøkkelringer og gavekort til spennende opplevelser. Der finner du alt! Jeg ble hvertfall veldig overrasket over hvor mange gaver til venninner de har å tilby, de har så mye fint. Dette er noe jeg garantert kommer til å benytte av meg i fremtiden! Det er altså ganske kjedelig å få det samme til gave om og om igjen, og derfor har gaveideer gjort det enkelt for deg for å finne en perfekt løsning på problemet. De setter kundene i fokus og gir deg alt det du trenger.

Her er noen av produktene de tilbyr som falte i smak hos meg:

Som dere ser har de den perfekte gaven å tilby til din venninne, og mange forskjellige alternativer. Gaveutvalget finner dere: Venninnegaver. De har en potensiell ambisjon til å tilby den perfekte gaven for din venninne i mange forskjellige anledninger - både kreative, spennende og artige produkter som enhver setter pris på. De hjelper deg med å løse din beslutningsproblem når det gjelder gaver til venninne! 

#gavetilvenninne #gavetips #gavetipstilvenninne


5 kommentarerMine favoritt youtubers


18.02.2018 | 17:54 | Tips


1. ACE FAMILY 

Åhh, dere mååå seriøst sjekke ut denne kanalen. Deres kjærlighet er til å dø for! Her har vi Catherine og Austin med deres datter Elle på to år. De poster videoer om sin hverdag og endel pranks på en kreativ og spennende måte som gjør at du aldri kjeder deg. De har en så sterk og sunn forhold at man bare smeelter når man ser hva de gjør for hverandre. De er så hyggelige mot familien, venner og ikke minst fans og bekjente. Jeg følger med på hver eneste video de poster og synes de er like spennende hver gang. I tillegg har de vokst utrolig fort i løpet av en kort tid, og de er kanskje den mest "positive" youtube-kanalen som finnes hvor de får kun positiv støtte av fansen - ingen drama og ingen diskusjoner. Her er den mest sette videoen deres som jeg anbefaler dere til å se, utrolig søtt! ♥

 

2. THIS IS L&S

 This is L&S består av Landon og Shyla, et par som bor i Los Angeles. Her deler de hverdagen deres, og spesielt mange pranks. Disse to er ikke bare søte, men de er så sinnsykt artige også! 


 

3. TAMMY HEMBROW 

Dere kjenner sikkert henne igjen fra instagram, da hun er veldig populær der. Hvertfall - Tammy er veldig opptatt av trening og kosthold og har virkelig jobbet hardt for å komme seg dit hun er nå. Hun eier sin egen bedrift og har to barn med samboeren Reece. Jeg synes alltid det er spennende og se på filmene hun deler, og på youtube-kanalen hennes finner du alt av sminkevideoer, trenings-tips og videoer fra hverdagen hennes. 


 

4. DESI PERKINS

Om jeg vil ha sminketips, contour-tips, øyenbryn tips and so on, sjekker jeg alltid denne skjønnheten. Hun er så flink med sminke og vet hva hun driver på med. Jeg anbefaler dere virkelig til å sjekke henne ut om dere vil ha tips angående sminke. 


 

5. BRETMAN ROCK

Denne fyren er sinnsykt artig og har en så bra humor, og videoene hans er råe. Han er veldig flink med sminke, og på hver eneste video klarer han å underholde deg med sin humor og hans sterke meninger. 

 3 kommentarerJeg beklager!


17.02.2018 | 22:55 | Hverdag


Hei dere! Uff, nå har jeg vært dårlig med oppdatering på bloggen altså, beklager for det! Det har seg sånn at jeg har klart å bli forkjølet med vond hals og hodepine. Likevel så dro jeg på jobb i dag i håp om at jeg skulle klare meg. Jeg var jo der hele dagen, men jeg tok det selvsagt litt roligere enn til vanlig. Det gikk jo bra heldigvis! Jeg er liksom ikke såpass syk at jeg må holde meg hjemme på senga, men bare det at jeg har en liten forkjølelse. 

Her peiser jeg på med et litt gammelt bilde av meg, hehe.. 

Det ble et lite seint innlegg fra meg nå, men bedre enn ingenting mener jo jeg da. Håper jeg blir bedre så fort som mulig for å komme meg opp foran kameraet igjen, selv om det bare har gått en dag, Også skal jeg prøve å få til en video i løpet av uka som kommer, gledingss! 

Kos dere masse, så blogges vi♥


3 kommentarerNy favorittjakke


16.02.2018 | 11:22 | Outfits


 

I går fikk jeg denne fine jakken i posten og jeg er super fornøyd! Jeg har lenge kikket etter en fin og over-sized jeansjakke, men har aldri lykkes. Enten var de for "små", eller så var ikke fargen akkurat slik jeg ville ha den. Etter mye leting og fram og tilbake, fant jeg denne jakken på Zalando forrige uke. Jeg hadde ikke så mye forventninger til jakken, da jeg trudde jeg skulle bli skuffet igjen. Men denne var faktisk akkurat slik jeg ville ha! 

Jakken finner du HER <3 (adlinks)

 

 


12 kommentarerJeg brente mitt ansikt


15.02.2018 | 17:25 | Personlig


- EN FORFERDELIG OPPLEVELSE JEG ALDRI KOMMER TIL Å GLEMME -

Jeg vil dele et utrolig viktig budskap med dere. Som dere vet er det viktig å bruke solkrem når du soler deg, spesielt i varme strøk. Dessverre er det mange som enten "ikke gidder" eller velger å ikke kjøpe solkrem fordi de tror det ikke er viktig for huden deres. Jeg vil faktisk bevise dere at solkrem gjør en utrolig stor forskjell og beskytter huden din helt mot skarpe og sterke solstråler ved å dele en historie jeg opplevde. Nå går jeg virkelig over komfortsonen min ved å dele det absolutt forferdeligste bildet av meg noensinne, men for meg er det viktigste å spre dette budskapet slik at ingen andre skal oppleve det jeg opplevde - for det var grusomt

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dette skjedde snart tre år siden da vi var på familietur til Alicante i august 2015. På den tiden bruker det å være veldig varmt der, opp til 35 grader. Dette var vår første tur til Spania og vi gledet oss veldig til å tilbringe 10 dager i varmen. Vi leide et hus med stor hage og basseng for oss selv. Første dagen vi ankommer benytter vi anledningen til å sole oss. Jeg hadde jo såklart ikke solkrem der og da, men jeg ville likevel sole meg. 

Dagen her var kjempe varm, og jeg ligger der uten solkrem i ca. to timer. Jeg begynner å føle meg svimmel, så jeg tar turen inn og avslutter solingen. Når jeg ser meg selv i speilet, er hele trynet mitt knall rødt (!!). Jeg blir sjokkert og prøver å kjøle ned ansiktet med isbiter. Dette funket litt. men ikke helt. Til slutt ga jeg opp og tenkte bare at jeg var solbrent og at det ikke var noe big deal, så jeg overså det resten av dagen. 

Jeg våkner neste dag av smerter i ansiktet. Når jeg tar meg en titt i speilet denne gangen, ble det et helt annet syn. Slik så jeg ut: 

Jeg ble sååå sjokkert at jeg trudde jeg skulle svime av. Hele ansiktet mitt var hovent. Pannen, øyene, nesen, kinnene. Jeg hadde literally BRENT ansiktet mitt. Jeg ble helt hysterisk og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Litt utpå kvelden begynte jeg å føle meg skikkelig svimmel. Det var noe rart, og jeg ba mamma ringe etter taxi slik at vi kunne dra til legen. Vi kom til legen og de sjekket ansiktet mitt nøye. De sa at dette bare var en hevelse pga. solbrenthet da ansiktet mitt reagerte kraftig på det (fordi jeg seff ikke brukte solkrem). Jeg spurte om dette var farlig eller om det hadde noen konsekvenser for huden min, og da svarte de med at det skulle gå fint om jeg bare tildekket ansiktet mitt da jeg soler meg - altså at jeg helst bør holde ansiktet mitt unna solen resten av turen, men at jeg måtte bruke 50+ solkrem om jeg så ville sole mitt ansikt. Jeg fikk også sprøyte da jeg nevnte at jeg var svimmel. De ga meg til slutt en krem som jeg måtte smøre på ansiktet for å kjøle det ned for at hevelsen skulle minke.

Ansiktet mitt var mye verre i virkeligheten enn på bilde - ikke bare var øyene og kinnene mine hovne som dere ser, men pannen også. Ansiktet mitt var også glovarm 24/7 i løpet av disse to dagene.

Haha, som dere ser på bilde så måtte jeg gå med solhatt for å skjule ansiktet mitt fra andre. Jeg ville jo såklart ikke skremme folk..

Neste dag begynte ansiktet mitt å se mye bedre ut, og jeg følte meg også bedre! Thank God! Jeg ble såå lettet, og glad for at legen i Alicante gjorde en god jobb. De gjorde alt for å hjelpe meg da de så hvor vondt jeg hadde det, og jeg satt stor pris på det. 

Så folkens, bruk solkrem!! Det er ekstremt viktig, og da slipper dere å gå gjennom det jeg gikk gjennom, for det er seriøst ikke verdt det. Det er viktig å ta vare på huden sin! Etter denne hendelsen har jeg alltid brukt solkrem når jeg soler meg, og jeg anbefaler dere også til å gjøre det. Legen sa også at om jeg soler meg uten solkrem i ansiktet neste gang kan det gi hudproblemer. Nå lar jeg være å sole mitt ansikt i det hele tatt, da jeg vil ta vare på huden så mye som mulig. Ansiktet har det tynneste laget av hud og derfor er det ekstra viktig å beskytte det. 


7 kommentarerHvem er min valentine?


14.02.2018 | 18:22 | Hverdag


Happy valentines day søtinger

 

 

Da har vi kommet til kjærlighetens dag, dere. Er det ikke vakkert? Jeg kan ikke riktig si at dagen min hittil har vært så koselig, når jeg har hatt forelesning i 5-6 timer og fylt hodet mitt med masse begreper og tall. Men nå er det unnagjort heldigvis! 

Slike dager som dette gjør meg faktisk veldig glad, selv om jeg ikke er i et forhold. Jeg bare liker å se at andre er så gode med hverandre, spesielt på denne dagen. I dag skrur man på sjarmen sin kanskje enda ett hakk enn til vanlig - både til familie, venner og partneren sin. Det er jo ikke slik at valentines day kun er beregnet for de som er i et forhold, men også for å spre kjærlighet til familie, venner og bekjente.

Jeg skal bruke resten av dagen min på å fortelle min familie og venner hvor glad jeg er i dem, og rett og slett kose meg. Jeg elsker å gjøre andre glad!

Jeg håper dere koser dere masse i dag, ta vare på hverandre!

♥♥♥


9 kommentarerJeg dummet meg ut på kino


13.02.2018 | 18:00 | Flauser


Da var det på tide med storytime. Dere likte det så godt sist gang at dette kommer jeg til å fortsette med! Denne gangen skal jeg fortelle om en veeeldig flau hendelse som skjedde meg på en kinosal her i sentrum. Dette var sommer 2017 om jeg husker riktig?? Hvertfall - jeg, søstra og venninna mi tok oss en tur til Prinsen Kino for å se en veldig spennende film. Vi var såå giret og brukte en del penger på popcorn og godis som vi koste oss med under filmen. I midten av filmen så måtte jeg fryktelig på do. Jeg prøvde å vente og holde meg, men det klarte jeg ikke. Så der går jeg forbi alle sammen (og dere vet jo hvor kleint det er å måtte gå forbi hele mengden, spesielt når du sitter i midten). Når jeg kommer tilbake og skal sette meg på plassen min, hvisker venninna mi til meg "elzaa ikke sett deg!", men det er jo selvfølgelig for sent. Jeg hadde allerede satt meg, men PÅ popcornet til venninna mi som hun hadde lagt på setet mitt. Hahaha, dette var ekstremt flaut, for de rundt meg merket det også. Men dere vet jo hvor utrolig mørkt det er i salen og jeg hadde seriøst ikke sjangs til å se noe som helst. 

Det er vel ikke en så stor sak dette, men det å bare hør den lyden når jeg satt meg på popcornet foran flere folk i salen, var veldig flaut as.. Så ble det og en god del søl over hele gulvet og setet for å ikke utelukke det haha. Vi fikk oss en god latter hvertfall.

Nå må jeg seriøst få motivasjonen opp og starte med skolearbeidet. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har fått så sykt lite motivasjon til all skolearbeidet. Det kan jo være noe med at vi kun har mattefag dette semesteret, noe som ikke får meg lyst til å jobbe med fagene. Men nå må jeg kjappe meg og begynne å lese, for jeg ligger veldig langt etter her altså. Skjerpings! 

Vi blogges ♥


7 kommentarerHva vil du jeg skal vlogge om?


12.02.2018 | 22:03 | Hverdag


Hei dere ♥ Dagen i dag har vært utrolig lang fylt med stress her og der. Jeg er jo så smart at jeg våknet gry tidlig for jeg trudde jeg hadde tannlege-time i dag. Der var jeg klar for å gå ut døren, men jeg måtte sjekke påminnelsen igjen (altså tekstmeldingen fra legen) og der sto det jo såklart at det var mandag 19. februar jeg har time og ikke i dag!! Åh.. Der ble jeg litt skuffa as, ville liksom få det unnagjort. Siden jeg da hadde så mye tid til overs tok jeg meg turen til skolen og jobbet litt med arbeidskrav der. Det ble en mye lettere variant for meg å bare dra dit siden jeg videre skulle til vippetime, og deretter straight to work. Så jaa, der fikk dere en liten innblikk på hvordan dagen min var i dag! 

JAKKE BIKBOK HER (adlinks)

Anyways - jeg vil så innmari lage en videoblogg til dere, men jeg sliter med å finne ut hva det er jeg skal videobloggen om. Så jeg spør dere - hva vil du jeg skal vlogge om? Jeg tenkte kanskje å kjøre på med en sminkevideo, men da må jeg investere penger på en "youtube"-light først. Altså, det er jo noe jeg må nøtt til å ha uansett om jeg vil lage så gode videoer som mulig, haha. 

Kjør på med ideer du vil jeg skal videoblogge om! ♥


1 kommentarHvordan komme over din eks


11.02.2018 | 14:28 | Tips


Det vanskeligste etter endt forhold er å komme seg over sin eks. En eks eller "den du holdte på med" - du kan kalle det det du vil. Jeg personlig har opplevd dette flere ganger, og det er flere metoder som har hjulpet meg med å komme meg videre. Det er selvfølgelig individuelt hvordan man kommer seg videre - noen liker å fortsatt holde på kontakten med selve personen for å ikke få den "savn"-følelsen, mens andre må totalt fjerne personen fra sitt liv for å ikke mimre tilbake til gode tider. Men likevel er det flere ting som faktisk fungerer for enhver, sett ut i fra hvilke forventninger de har. 

Jeg vil, som sagt, komme med tips som har fungert for meg, og som jeg kan garantere vil fungere for deg også. Jeg er jo en person som blir fort glad i folk og som har store vanskeligheter med å gi slipp på personen, til tross for hvordan personen behandlet meg. Men disse tipsene har hjulpet meg med å faktisk komme meg videre.

 

1. Slett personen fra sosiale medier: Dette er seriøst det første du må gjøre - ikke få den trangen til å kunne se hva det er han/hun driver på med til enhver tid, det fører bare til mer savn. Du føler at du går glipp av alt det "morsomme" personen driver på med, som igjen fører til at du føler at du blir utestengt fra deres liv. Ikke få deg selv deprimert, slett personen!

 

2. Ikke befinn deg på samme plass: det er veldig mange som stadig finner på unnskyldninger for å "tilfeldig" havne på samme område som sin eks, kun for å bli sett. Har man en slik tankegang tyder dette på at du ikke er over personen enda. Du blir sulten etter oppmerksomhet, og når du ikke får det, fører det til enda mer depresjon. "Hvorfor sier han/hun ingenting?" "Hvorfor la han/hun ikke merke til meg?" , her har du forventninger, og når disse ikke blir oppfylt, vil du bare bli enda mer lei deg.

3. Ikke kom med unnskyldninger for å tekste han/hun eller ringe dem: dette er sååå typisk, man finner på alt mulig kun for å få muligheten til å kontakte den man savner, noe som ikke er lurt i det hele tatt. Her har man også forventninger, og om det går galt vil man da ha vanskeligheter med å komme seg videre. Vil du komme deg over han/hun må du slutte med å «kontakte» personen.

 

4. Fokuser på deg selv: dette er det viktigste - vær din egen helt! Finn på gøyale ting med vennene dine, begynn å fokuser på hva det er som gjør deg glad, sett deg selv mål og ha det gøy med deg selv! Du må kunne elske deg selv før andre gjør det. Ikke ha den tankegangen at en annen person har ansvar for din egen lykke - den skaper du kun selv. Gjør ikke personen deg glad er han/hun ikke verd å holde på.

 

5. La det gi tid: det beste etter et breakup, er tid. Det beste tipset jeg kan gi deg, er at tiden hjelper. Litt etter litt vil det bli mye bedre, og du kommer til å bli vant med å ikke knytte deg til den personen som du gjorde før. Jeg trudde at jeg aldri ville komme meg over den personen, men tiden hjalp meg skikkelig! Husk at gode ting tar tid. 

 

 

6. Få ut tårene: det er viktig å kunne få ut det man holder inne. Gråt om du må, snakk med dine venner eller familie om du må. Dette er viktig for å gjøre det lettere for deg å komme deg videre etter hvert. Om man stenger følelsene inne, vil dette alltid være i hukommelsen din som gjør det vanskeligere for deg å bli kvitt det i fremtiden. Du føler da at det var alltid noe som manglet.

 

7. If it's meant to be, it will be: noen trenger en pause, i kanskje noen dager, noen uker, noen måneder eller til og med noen år. Er dere ment å være sammen, så vil dere bli det - uansett hva. Men ikke forhast deg. 

8. Det er en grunn til at det ble slutt: husk alltid at det er en grunn til at det ble slutt mellom dere. Ting gikk kanskje ikke som det skulle, og begge måtte ta et valg. Fokuser heller på dette, enn å mimre tilbake til de gode minnene dere hadde sammen. Hva var grunnen til at det ikke gikk som det skulle? Hvorfor skal du f.eks. ville ha tilbake en som var utro mot deg? Hva er det som er best for deg?

 

9. Handlinger sier mer enn ord: dette er egentlig ikke et tips, men jeg måtte bare nevne det. Jeg kan med hånda på hjertet si at handlingene til en person sier mye mer enn deres ord. En person kan si hva de vil, men handlingene deres beviser disse ordene. Jeg har så sykt mye bevis på akkurat dette. Det er jo selvfølgelig veldig lett å falle for ordene til vedkommende, men man må alltid huske at dette kan være noe de bare sier. Jeg var slik, og det var faktisk ikke så lenge siden heller. Jeg falt for alle ordene hans, men ingenting ble bevist. Etter det har jeg faktisk lært at jeg ikke kan stole på hva andre sier. 

 

10. Enten så går det bra eller så går det over: og dette tar tid.

 

11. Utvalget er større enn du tror: vi tenker ofte at den personen var "the love of my life" og at ingen andre kan erstatte den plassen, men utvalget er mye større enn du tror. Det er alltid en der ute som virkelig kommer til å kapre hjertet ditt før eller siden. Og dette vil skje når du minst forventer det. Kanskje når du bare tar deg en liten tur til butikken for å handle inn middagsmat, eller på vei til skole eller jobb - u name it. Men han/hun er der.

 


10 kommentarerBildene som aldri kom på bloggen #1


10.02.2018 | 00:12 | Hverdag


Hahhahahahahaah

Okei, denne er faktisk sykt ille, men valgte å dele det likevel hahhahah, ser jo ikke uuuut!!

Haha altså, hva er greia med å lukke øyene på hvert eneste bilde da

Hahha, ingen kommentar..

-------

Dette er mitt første innlegg med ufattelige stygge bilder av meg selv som jeg velger å dele med dere, haha. Ikke mange var det denne gangen, men kanskje det blir flere neste gang? Ellers har jeg vært på forelesning og dro rett på jobb etter det. Det har vært en laang dag, så nå var det godt å komme seg hjem og slappe av litt. I morgen er det på'n igjen med jobb i hele 6 timer, som betyr ikke noe oppdatering fra meg før på kvelden :( Jeg håper hvertfall dere har hatt en fin dag! 

God helg, og vi blogges i morgen babes ♥


3 kommentarerJeg har cøliaki


08.02.2018 | 22:02 | Outfits


Jepp, dere leste riktig. Da jeg var på vei hjem fra skolen i går, plinget det inn melding fra legen hvor jeg fikk bekreftelse på at blodprøven ga utslag på gluten-allergi, MEN uten definitive resultater som vil si at jeg må videre til konsultasjon. Jeg prøvde jo i forrige uke å spise glutenfri mat, og ved det følte jeg meg mye bedre. Uff, jeg visste det jo sånn egentlig da jeg reagerer dårlig på hvete og matvarer som inneholder mye gluten, og da er det godt å ha fått det bekreftet. Nå må jeg kun leve på glutenfri mat :(:( Dette blir hvertfall en utfordring i utlandet for meg da de ofte ikke har glutenfri mat som dere vet, men får håpe det går bra og at jeg finner gode løsninger. 

(annonse: adlinks) 

Jakke utsolgt, lignende HER 

Bukse CARLINGS

Sko UGGS HER 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og videre tenker jeg å bare slappe av, rydde litt i sakene mine og legge meg for dagen, må opp tidlig!! I morgen tenker jeg å komme med et morsomt innlegg, så stay tuned søtiser <3


16 kommentarerMobbing: min historie


06.02.2018 | 13:34 | Personlig


Dette er veldig hardt for meg å snakke om. Vonde følelser og vonde tider. Jeg vil likevel dele dette med dere - spre det. Spre det slik at andre får en forståelse for hverandre. Spre det slik at mobbing faktisk må stoppes. Det er en vond følelse. 

Min barndomstid og ungdomstid var ikke lett. Jeg var alltid den som skillet meg ut. Jeg var alltid den som fikk kommentarer slengt mot meg - til og med fra mine egne venner. Nå må jeg ikke utelukke at barn og ungdom på den alderen faktisk er ganske umodne. Men det sårer fortsatt. Det sårer en person innvendig. Og det tar lang tid for å få sårene grodd. 

Dette startet da jeg gikk på barneskolen - fra 4. klasse og til 7.klasse - i hele tre år. Jeg trudde jeg hadde det fint, faktisk kjempe fint. Alle var venner, alle kommuniserte med hverandre og alle sosialiserte seg, inkludert meg. Det var friminutt: vi spilte fotball sammen, vi lekte på lekeplassen sammen og vi dro kanskje til butikken for å kjøpe godteri sammen - dette med omtrent hele klassen. Vi var jo såå sammenspleiset! 

Men jeg går der. Jeg går der og føler meg så annerledes. Hvorfor følte jeg meg sånn? Hva var det som fikk meg til å føle meg så annerledes enn alle andre? Jeg var jo et barn, på lik linje som alle andre - jeg hadde samme interesser, samme følelser og samme humor som alle andre. 

Mobbing - kommentarer, fnising, hvisking, utestenging. Dette opplevde jeg. Dette opplevde jeg til og med i min egen "gjeng". Jeg ble sett på som annerledes på grunn av min høyde. Jeg var den høyeste, jeg gikk med de styggeste brillene, jeg gikk kanskje også med de styggeste klærne. Det var dette andre mente om meg. Jeg ble skjelt ned på. Jeg ble skjelt ned på på grunn av brillene mine - en faktor som jeg selv ikke kan styre. Jeg hadde jo dårlig syn, hva skulle jeg gjøre? Jeg ble skjelt ned på på grunn av høyden min - jeg ble jo født sånn, hva skal jeg gjøre? 

Jeg var alltid den snilleste, den sjenerte og den jordnære. Det var jo kanskje dette de utnyttet? Jeg hadde ikke alltid mye å si, jeg var ikke den som var utadvendt og kom med ideer. Jeg bare ble med på ting, ble med og prøvde å passe inn. Prøvde å skaffe meg gode venner. Jeg trudde alltid det var min feil - at jeg gjorde noe galt hele tiden. At jeg var såå mye styggere, mye rarere og mye dummere enn alle andre. 

Jeg følte at min egen gjeng sviktet meg. De sosialiserte seg uten meg. De dro på skitur, de planla ting uten meg. Jeg kom på skolen, og vipps så var de samlet sammen - mye å snakke om uten meg. Det var alltid uten meg. 

Folk hvisket og baksnakket meg rett foran meg. De kommenterte at jeg alltid gikk med joggebukse, gikk alltid med hestehale og gikk alltid med stygge briller. Og dette gjorde de foran meg. De kommenterte måten jeg sprang på i gymtimene. De kommenterte måten jeg kommuniserte på, måten jeg oppførte meg på. Hvilken måte måtte til for at jeg skulle bli akseptert? Og alt dette var kun på barneskolen. Ikke for å snakke lærere vi hadde der heller - til og med de sa nedlatende ting om meg.

Så kom dagen. Dagen hvor jeg og min familie skulle flytte. Og det at vi flyttet, betydde at jeg måtte bytte skole. Jeg - som var mobbet og baksnakket på - ville faktisk ikke flytte. Dette husker jeg som om det var i går. Jeg ba foreldrene mine om at jeg skulle gå på den samme skolen. Jeg ville ikke bytte skole. Men hvorfor ville jeg ikke? Hvorfor ville jeg ikke når jeg ble mobbet på den skolen? Det var frykten. Frykten for å oppleve akkurat dette på en ny skole. Jeg fryktet det. Jeg ville ikke. 

Hva skulle man gjøre. Vi flyttet og jeg byttet skole. Jeg var så nervøs, så nervøs for å ikke passe inn på den nye skolen heller. Så nervøs for at jeg kom til å få dritt slengt på meg igjen. Men det gikk jo fint. Jeg fikk jo venner allerede første dagen. Og den ene venninna mi jeg fikk den dagen, har jeg fortsatt i dag. Min bestevenninne. Min bestevenninne som kom hjem til meg allerede den første dagen. Vi lo og hadde det så artig, og det har vi fortsatt den dag i dag. ♥ 

Jeg hadde det endelig så mye bedre. Jeg hadde det nå mye bedre på ungdomsskolen. Jeg fikk endelig en gjeng, en gjeng som faktisk respekterte meg. En gjeng som faktisk sa "Elza, vil du bli med?" "Hvordan går det med deg Elza?" "Så fine sko du hadde Elza!". Jeg følte meg endelig hel igjen. Ikke for å snakke om at jeg fortsatt hadde de samme klærne, de samme brillene og samme personlighet som før. Ingenting var endret - kun menneskene rundt meg. Og det var da jeg forsto - det var ikke noe galt med meg.  

Så var ungdomsskolen over - nå måtte vi videre til videregående. Nå skulle vi bli separert. Nå måtte jeg inn i et nytt miljø. Og der kom frykten igjen. Frykten for å bli utestengt og mobbet på en ny skole. Men jeg hadde også positive tanker. Nå forventet jeg et bedre miljø. Et miljø der folk respekterte hverandre. Mer modne folk. Det var dette jeg trudde jeg kom til. 

Men der tok jeg feil. Det var tid for min første dag på videregående. En dag hvor jeg både gledet og gruet meg til. En dag hvor jeg ville få nye venner og bli akseptert - slik jeg ble på ungdomsskolen. Men det ble jeg ikke. Her ble jeg utestengt, igjen. 

Det første året på videregående var faktisk den verste tiden jeg opplevde. Jeg hadde null venner. Selv om jeg ble mobbet på barneskolen, så hadde jeg jo venner. Jeg så på dem som venner. Jeg hadde jo noen å henge med, til tross for at de baksnakket meg. Men ikke på videregående. 

Dette er så vondt for meg å snakke om. Det gjør fryktelig vondt. Ett år fylt med angst og depresjon. Når skulle dette ta slutt? Når skulle jeg bli akseptert og faktisk ha det godt igjen? 

Jeg husker alt så godt. Dette var 4/5 år siden. Dette var mitt første år på videregående. Første dag. Nå var det tid for å være mer selvstendig. Nå var det tid for å faktisk skaffe seg venner. Alle andre rundt meg hadde det. Alle hadde det så bra med hverandre. Men jeg - jeg satt der og så på. Jeg så på at andre hadde det hyggelig med hverandre. Jeg så på at andre respekterte hverandre, men når var det min tur? 

Hver dag i løpet av det første året på videregående gikk jeg alein til skolen. Alein opp til klasserommet, og alein satte jeg meg på et bord i timen. Men thank God for at vi hadde faste sitteplasser. Nå kunne jeg endelig i det minste late som om jeg hadde noen å sitte med. Late som om jeg faktisk hadde venner. Men ble dette noe bedre? 

Det jeg virkelig hatet mest, var de lange friminuttene. Nå hadde vi minst 45 min. langfri. 45 min langfri hvor vi skulle spise sammen med våre venner, hvor vi skulle gå til butikken sammen for å kjøpe mat og hvor vi skulle sitte sammen og lese. Men hva gjorde jeg? Jeg hadde jo ingen? Jeg hadde bare meg selv. 

Skolen var rett utenfor huset mitt. Det tok meg 3 minutter å gå. Jeg gikk hjem. Jeg gikk hjem til mitt eget hus hvert friminutt og spiste lunsjen min hjemme sammen med min mor. Frihet, tenkte jeg. Fri fra det forferdelige. Fri i 45 minutter. Men så måtte jeg jo tilbake. 

Det var absolutt ingen som brydde seg. Alle andre så at jeg var alene. Alle så at jeg ikke hadde det bra. Og ingen kom bort til meg og spurte om jeg skulle sitte med dem, ingen spurte meg om jeg faktisk hadde det bra - ingen. Ikke lærere, ikke elever. 

"Hvordan skaffe seg hjemmeskole" søkte jeg på nettet. Dette var min drøm. Jeg ville ha læring hjemme. Jeg ville ikke på skolen. Jeg var lei. Lei av livet. Lei av å være alene. Lei av å ikke ha noen å snakke med. 

Det var en veldig tøff periode. Det gikk ikke en dag uten at jeg gråt. Gråt over hvor vondt jeg hadde det. Jeg kom aldri til gymtimene. Det var jo den timen man faktisk trengte noen å henge med. Der var det jo ingen faste sitteplasser, noe som var min hverdagshelt gjennom skolen - at jeg i det minste hadde noen å sitte med i klasserommet. I gymtimene måtte man være med sine venner. Jeg hadde utrolig mye fravær, så mye fravær at jeg fikk nokså god på orden på karakterkortet mitt. Karakterene mine var også elendige. Ikke hadde jeg motivasjon til å jobbe med skolen heller. 

Så var dette året over. Nå ville jeg faktisk prøve nye muligheter. Så jeg søkte en annen videregående. Og jeg så en stor forskjell. Jeg startet rett i en ny klasse hvor alle var venner fra før av. Men jeg ble så godt tatt i mot, og jeg skaffet meg gode venner allerede første dag. Dette var en drøm som kom i oppfyllelse. 

Helt siden mitt andre år på videregående har jeg hatt det fint. Jeg har det veldig fint nå også. Jeg har blitt sterkere. Jeg er nå en helt ny person, mer selvstendig. Jeg går jo nå på høyskolen, hvor utdanning er det viktigste. Her har jeg gode venner, og også andre venner utenfor skolen. Jeg bryr meg ikke om jeg sitter alene på et grupperom på skolen nå og leser - for jeg vet at jeg bli respektert og jeg vet at jeg har gode venner. 

Jeg har kommet til det stadiet hvor jeg lenger ikke bryr meg om jeg f.eks. sitter alene og jobber, leser eller venter på noen, eller sitter alene i forelesningssalen fordi venninna er blitt syk. Jeg liker faktisk å være i mitt eget selskap noen ganger. 

Som jeg sa, så har jeg hatt det veldig tøft gjennom min barndom. Jeg vil vise at utestenging og mobbing slettes ikke skulle vært lov. Det ga meg så mye frykt og så mye depresjon. Selv om folk ikke mobbet meg direkte på videregående, så ble jeg utestengt. Og utestenging er like ille som mobbing - det er en og samme greie. Ikke var det lærere som gjorde noe med det heller - de som er en veldig viktig faktor til at slike ting bør stoppes. 

Jeg vil si til deg - ser du noen som er alene, ser du noen som blir utestengt eller mobbet - si ifra. Bry deg. Gå bort til personen og spør om de vil henge med deg. Spør om det går bra og vis at du bryr deg. Jeg blir så trist og så lei meg når jeg ser noen er alene. Når jeg så dette på mitt andre år på videregående gikk jeg alltid bort og spurte om det gikk bra, om de ville henge på. Fordi jeg vet hvordan de har det. Jeg vet hvordan det føles. Det er noe som ingen fortjener. 


8 kommentarerVi ble stoppet av politiet


05.02.2018 | 10:37 | Personlig


God morgen dere! Nå sitter jeg på skolen og leser litt før jeg drar avgårde på jobb. Jeg kom på en morsom ide mens jeg holdt på å lese her, og det er at jeg hver uke kan ha en "story-telling" her på bloggen hvor jeg forteller dere flaue hendelser som har skjedd meg i fortiden. Høres det ikke spennende ut? Selv om det er litt flaut for meg å fortelle, så er det jo spennende for dere å lese det haha. Jeg tenkte i allefall å fortelle dere i dag om en hendelse som skjedde oktober 2016.

Dette var på en lørdag hvor jeg hadde bestevenninna mi på overnattingsbesøk. Vi bestemte oss, ca. klokken 9-10 på kvelden, å kjøre innom maccern drivethru for å kjøpe litt mat. Da vi fikk maten vår, kjørte vi ut av maccern og var på vei mot rundkjøringen. For dere som bor i Trondheim kjenner sikkert til den rundkjøringen som er ved City Syd (et kjøpesenter) like ved maccern. Ca. fem sekunder før vi nærmer oss rundkjøringen begynner søstra og venninna mi på å diskutere om vi skal videre til 7eleven for å kjøpe frozen youghurt, eller om vi bare skal dra hjem. De klarer ikke bestemme seg og det fører til at vi ikke vet hvilken retning vi skal kjøre. Skal vi kjøre til høyre, eller til venstre i rundkjøringen? Så det jeg gjør, er at jeg bare kjører rundt og rundt i rundkjøringen til de bestemmer seg. Grunnen til hvorfor jeg kjørte rundt og rundt var fordi det var en bil bak meg, og for å gjøre det lettere for bilføreren bak, bestemte jeg bare for å kjøre rundt haha. Så merker jeg da at bilen bare følger etter meg. Hahha, denne momenten var så stressende, jeg visste liksom ikke hvor jeg skulle fordi de smarte passasjerene alltid ombestemte seg, "nei, vi skal dit", "nei kjør dit" osvosv. Jeg ser i sidespeilet og merker med en gang at det er sivil - nemlig fordi jeg og alle andre vet hvordan sivil-biler ser ut. Sekunder etter at jeg visste dette var politiet, så slår de på blålysene. 

Dette var såå lættis, vi begynte bare å flire med en gang. De stoppet oss, og det første politimannen sier til oss er "merkelig kjøring det der". Vi begynte bare å flire, men dette syntes ikke politiet var morsomt haha. Han ba meg vise førerkortet, og da jeg ga det sa han også at jeg har prøvetid på 2 år. Jeg unnskyldte meg og forklarte at jeg ikke visste hvor jeg skulle. Han begynte å spørre hvor vi skulle og hvorfor vi var ute å kjørte, hvem sin bil det var osv. Altså, greit, jeg kjørte litt uaktsomt, men å begynne å spørre meg om hvorfor vi er ute å kjører synes jeg er litt for mye. Jeg ble satt ut og svarte ikke, så venninna mi gjorde det for meg. Det er jo første gangen jeg ble stoppet av politiet, så jeg hadde blandede følelser - litt stresset og sjokkert. Alt ordnet seg til slutt, jeg fikk førerkortet tilbake og han ba meg kjøre forsiktig videre. 

Genser fra b.young 

--------

Jeg vet ikke med dere, men vi synes i alle fall at dette var en morsom opplevelse. Vi visste jo at vi ikke gjorde noe galt enn å kjøre rundt og rundt i rundkjøringen hahha. Nå vet jeg at jeg ikke skal gjøre dette igjen for å si det sånn, og at venninnene mine og jeg må bestemme oss for hvor vi skal kjøre neste gang!! 

#hverdag #flauser #spennende #action 


11 kommentarerNelly wanties


04.02.2018 | 20:21 | Mote


// inneholder adlinks

God søndag dere! Det har vært dårlig oppdatering fra meg i det siste, og jeg beklager for det. Det er utrolig mye som skjer, og noen ganger får man ikke tid til alt på en gang, men jeg prøver. Som dere ser så har jeg fått nytt design! Jeg er utrolig fornøyd og håper dere også liker den. Uansett, dagen i dag har vært veldig lang - jeg har absolutt ikke gjort noen ting bortsett fra å lese, svare på mail og rydde litt. Søndager er jo alltid kjedelig og man får jo ikke lyst til å gjøre noe som helst. Jeg skulle i allefall trene i dag, men jeg klarte jo å nesten ødelegge ryggen min på fredag da jeg utførte markløft. Så nå har jeg helt sinnsykt vondt i korsryggen og måtte virkelig ta pause fra treningen i dag :( 

Jeg bruker alltid disse søndagene på å små-shoppe litt, eller bare "se" hva det er jeg vil ha på nettet. Så i dag fant jeg flere ting som falt i smak som jeg vil vise dere:

1. HER //  2. HER //  3. HER 

4. HER //  5. HER //  6. HER 

7. HER //  8. HER //  9. HER 

Var ikke disse fine?


3 kommentarerGlutenfri brownies


03.02.2018 | 21:55 | Mat


Dere som har fulgt med har fått med seg at jeg har vært dårlig hele denne uken. Jeg prøvde selv å finne ut hva det var som plaget meg ved å google symptomer osv. og jeg fikk opp mye rart. Men det var en ting som alltid dukket opp da jeg gjorde min research, og det var cøliaki. Omgg, bare ved å skrive det ordet gir meg frysninger - TENK OM JEG HAR DET??? Jeg dro jo til legen på torsdag og fortalte hva jeg plagdes med og hva jeg selv tror det kan være. Hun var enig i at hun mest sannsynlig tror det er cøliaki. Så da tok jeg en blodprøve og svaret vil komme i løpet av en uke. I og med at både jeg og legen er veldig sikre på at det kan være cøliaki, ba hun meg spise glutenfritt mat i en uke for å se hvordan kroppen min reagerer da. Så det har jeg gjort i to dager nå og jeg føler meg så myye bedre. Sånn egentlig skulle jeg ønske at jeg aldri sa det, for om jeg føler meg bedre i kroppen med inntak av glutenfritt mat, så betyr det jo at jeg har gluten-allergi??? Jeg kan jo seriøst ikke spise noen ting.. 

Det er såå godt å føle seg mye bedre nå, selv om jeg ønsket at det ikke ble slik kun for å unngå glutenfri hverdag. Men hva skal man gjøre? Jeg må nok bare bli vant til dette. Anyways, så tenkte jeg å poste tips for glutenfri mat kanskje 1-2 ganger i uka slik at dere får en oppdatering på hvordan mitt kosthold er? What'ya think? hahah nå snakker jeg som om jeg faktisk har cøliaki, men ååå jeg bare er så syykt sikker på at jeg har det! Jeg tenkte i allefall å starte med tips allerede i dag. Jeg var på butikken og handlet inn diverse matvarer som var glutenfri - og det var jo hella expensive!! Hvordan i all verden skal man få råd til dette da?? 

En av de tingene jeg kjøpte var glutenfri brownies. Først var jeg litt skeptisk og trudde at disse skulle smake helt forferdelig fordi de er glutenfri, men de smakte faktisk kjempe godt. Det er også kjempe lett å lage kaken, jeg ble ferdig på kun 5 min. 

Ingredienser:

♥ 1 dl vann
♥ 100 g smør 
♥ 1 egg

Fremgangsmåte:

1. Bland egg, vann og smeltet smør i en bolle (du kan også bruke flytende margarin). 
2. Hell posens innhold i blandingen og rør godt. 
3. Sett stekeovnen på 175 grader og stek kaken i 30 min. Avkjøles før servering. 

Slik ble resultatet:

♥ ♥ ♥


4 kommentarerSkolelivet


01.02.2018 | 12:58 | Hverdag


Hola people, nå sitter jeg at the moment på skolen og gjør litt arbeidskrav som må leveres til i morgen. Vi har så mange arbeidskrav dette halvåret at jeg blir sliten av tanken. Tenk at vi har minst 3-5 arbeidskrav som gjøres i hvert fag (fire fag) for at vi skal kunne komme opp i eksamen. Ikke nok med det er det flere av arbeidskravene som må leveres på samme dag. Vi har jo nesten kun matte-fag dette semesteret så dette blir veldig slitsomt. Uff, jeg misliker jo matte sterkt. I tillegg tror jeg at jeg må ha ett ekstra fag til, siden jeg var såå flink at jeg glemte å gjøre SISTE arbeidskrav i Makroøkonomi sist semester hvor utfallet ble at jeg da ikke kunne ta eksamen i det faget. Jeg var bare så uvant tanken på "lekser" som gjorde at jeg glemte å fullføre det. Menmen, må man så må man. 

 

Nå skal jeg til legen for å finne ut hva det er som plager meg. Det er jo forelesning i bedriftsøkonomi akkurat nå, så dette går jeg glipp av. Jeg prøvde å avtale en time litt tidligere, men de hadde ikke ledig hverken i går eller i dag, så må nok bare dra nå. Kos dere masse idag!! 


3 kommentarer


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©