hits

Verdens kjedeligste vinterferie


22.02.2018 | 14:45 | Hverdag


Det finnes seriøst ikke noe verre enn en kjedelig ferie. Sånn sett, så har jeg jo egentlig ikke vinterferie. Vi hadde forelesning i går og på tirsdagen, men begge de to dagene måtte jeg droppe da jeg ikke følte meg så bra. Jeg hadde jo forkjølelse og det er ikke akkurat behagelig å sitte i den stille forelesningssalen og nyse og snyte seg hvert femte minutt. Så den situasjonen ville jeg unngå, og ble bare hjemme. Så jeg har jo egentlig hatt vinterferie hele uka gitt! 

Uansett, i dag føler jeg med derimot mye bedre, noe som er befriende. Endelig får jeg frisket opp hjernen til å starte med å lese, og gjøre diverse arbeid som egentlig skulle ha blitt gjort flere dager siden. Jeg må seriøst si at jeg har hatt verdens kjedeligste vinterferie noen gang. Altså, jeg har vært hjemme med forkjølelse, og de kommende dagene har jeg bestemt meg for å lese SKIKKELIG til pensum nå, da jeg har forskjøvet det pga. forkjølelsen. Oh shit, nå kom jeg på at jeg skal jobbe hele dag på lørdag også, gitt. Det går seriøst aldri bra på lørdager as, jeg har vakt i 8 timer, kommer hjem, er dødssliten, klokken blir 8/9, har ingen ideer til hva jeg skal bloggen om, så vipps er vi over til søndag. Lørdag er jo no-blog-day for meg, og det må ta snart slutt. Jeg og noen venninner hadde egentlig planer om å dra på Harm og Hegseth showet på fredagen, men alle billettene ble utsolgt og det var ingen som hadde noen billetter å selge. Så det endte opp med at de tok til seg jobbvakter og noen andre reiste. Når vi akkurat hadde bestemt oss for at vi ikke drar alikevel, så er det plutselig flere billetter som selges.. Så typisk. 

Dere vet når man leser så mye at man blir sulten hele tiden? Slik har jeg hatt det i dag. Jeg har laget meg forskjellige retter i hele dag, og en av de var den goode pizzaen. Nam! 

Jeg har forresten den siste timen gjort klart noe som jeg vil vise dere i kveld ❤️Jeg tror mange av dere kan bli interesserte i akkurat dette, så stay tuned! 


4 kommentarerJeg har filmet sminkevideo


19.02.2018 | 17:05 | Hverdag


  

Jeg har endelig klart å mekke en video for dere, jeg. Og da bestemte jeg meg for å lage en sminkevideo, da de fleste foretrekket det. Fikk inn ganske mange dm's på instagram at min sminkerutine var det de fleste ville se, og da ble det slik. 

Jeg filmet videoen før jeg dro på jobb, så jeg skal prøve å få redigert den ferdig i kveld. Den kommer enten i kveld eller i morgen, jeg får se hvor mye jeg rekker. Har også et arbeidskrav som jeg må fullføre før i morgen, så det blir en del gjøremål for meg i kveld! Jeg skal hvertfall få den ferdig i morgen kveld, så stay tuned.

https://track.adtraction.com/t/t?a=1177166534&as=1227698348&t=2&tk=1

3 kommentarerJeg beklager!


17.02.2018 | 22:55 | Hverdag


Hei dere! Uff, nå har jeg vært dårlig med oppdatering på bloggen altså, beklager for det! Det har seg sånn at jeg har klart å bli forkjølet med vond hals og hodepine. Likevel så dro jeg på jobb i dag i håp om at jeg skulle klare meg. Jeg var jo der hele dagen, men jeg tok det selvsagt litt roligere enn til vanlig. Det gikk jo bra heldigvis! Jeg er liksom ikke såpass syk at jeg må holde meg hjemme på senga, men bare det at jeg har en liten forkjølelse. 

Her peiser jeg på med et litt gammelt bilde av meg, hehe.. 

Det ble et lite seint innlegg fra meg nå, men bedre enn ingenting mener jo jeg da. Håper jeg blir bedre så fort som mulig for å komme meg opp foran kameraet igjen, selv om det bare har gått en dag, Også skal jeg prøve å få til en video i løpet av uka som kommer, gledingss! 

Kos dere masse, så blogges vi♥


3 kommentarerHvem er min valentine?


14.02.2018 | 18:22 | Hverdag


Happy valentines day søtinger

 

 

Da har vi kommet til kjærlighetens dag, dere. Er det ikke vakkert? Jeg kan ikke riktig si at dagen min hittil har vært så koselig, når jeg har hatt forelesning i 5-6 timer og fylt hodet mitt med masse begreper og tall. Men nå er det unnagjort heldigvis! 

Slike dager som dette gjør meg faktisk veldig glad, selv om jeg ikke er i et forhold. Jeg bare liker å se at andre er så gode med hverandre, spesielt på denne dagen. I dag skrur man på sjarmen sin kanskje enda ett hakk enn til vanlig - både til familie, venner og partneren sin. Det er jo ikke slik at valentines day kun er beregnet for de som er i et forhold, men også for å spre kjærlighet til familie, venner og bekjente.

Jeg skal bruke resten av dagen min på å fortelle min familie og venner hvor glad jeg er i dem, og rett og slett kose meg. Jeg elsker å gjøre andre glad!

Jeg håper dere koser dere masse i dag, ta vare på hverandre!

♥♥♥


9 kommentarerHva vil du jeg skal vlogge om?


12.02.2018 | 22:03 | Hverdag


Hei dere ♥ Dagen i dag har vært utrolig lang fylt med stress her og der. Jeg er jo så smart at jeg våknet gry tidlig for jeg trudde jeg hadde tannlege-time i dag. Der var jeg klar for å gå ut døren, men jeg måtte sjekke påminnelsen igjen (altså tekstmeldingen fra legen) og der sto det jo såklart at det var mandag 19. februar jeg har time og ikke i dag!! Åh.. Der ble jeg litt skuffa as, ville liksom få det unnagjort. Siden jeg da hadde så mye tid til overs tok jeg meg turen til skolen og jobbet litt med arbeidskrav der. Det ble en mye lettere variant for meg å bare dra dit siden jeg videre skulle til vippetime, og deretter straight to work. Så jaa, der fikk dere en liten innblikk på hvordan dagen min var i dag! 

JAKKE BIKBOK HER (adlinks)

Anyways - jeg vil så innmari lage en videoblogg til dere, men jeg sliter med å finne ut hva det er jeg skal videobloggen om. Så jeg spør dere - hva vil du jeg skal vlogge om? Jeg tenkte kanskje å kjøre på med en sminkevideo, men da må jeg investere penger på en "youtube"-light først. Altså, det er jo noe jeg må nøtt til å ha uansett om jeg vil lage så gode videoer som mulig, haha. 

Kjør på med ideer du vil jeg skal videoblogge om! ♥


1 kommentarBildene som aldri kom på bloggen #1


10.02.2018 | 00:12 | Hverdag


Hahhahahahahaah

Okei, denne er faktisk sykt ille, men valgte å dele det likevel hahhahah, ser jo ikke uuuut!!

Haha altså, hva er greia med å lukke øyene på hvert eneste bilde da

Hahha, ingen kommentar..

-------

Dette er mitt første innlegg med ufattelige stygge bilder av meg selv som jeg velger å dele med dere, haha. Ikke mange var det denne gangen, men kanskje det blir flere neste gang? Ellers har jeg vært på forelesning og dro rett på jobb etter det. Det har vært en laang dag, så nå var det godt å komme seg hjem og slappe av litt. I morgen er det på'n igjen med jobb i hele 6 timer, som betyr ikke noe oppdatering fra meg før på kvelden :( Jeg håper hvertfall dere har hatt en fin dag! 

God helg, og vi blogges i morgen babes ♥


3 kommentarerSkolelivet


01.02.2018 | 12:58 | Hverdag


Hola people, nå sitter jeg at the moment på skolen og gjør litt arbeidskrav som må leveres til i morgen. Vi har så mange arbeidskrav dette halvåret at jeg blir sliten av tanken. Tenk at vi har minst 3-5 arbeidskrav som gjøres i hvert fag (fire fag) for at vi skal kunne komme opp i eksamen. Ikke nok med det er det flere av arbeidskravene som må leveres på samme dag. Vi har jo nesten kun matte-fag dette semesteret så dette blir veldig slitsomt. Uff, jeg misliker jo matte sterkt. I tillegg tror jeg at jeg må ha ett ekstra fag til, siden jeg var såå flink at jeg glemte å gjøre SISTE arbeidskrav i Makroøkonomi sist semester hvor utfallet ble at jeg da ikke kunne ta eksamen i det faget. Jeg var bare så uvant tanken på "lekser" som gjorde at jeg glemte å fullføre det. Menmen, må man så må man. 

 

Nå skal jeg til legen for å finne ut hva det er som plager meg. Det er jo forelesning i bedriftsøkonomi akkurat nå, så dette går jeg glipp av. Jeg prøvde å avtale en time litt tidligere, men de hadde ikke ledig hverken i går eller i dag, så må nok bare dra nå. Kos dere masse idag!! 


3 kommentarerWhat's on my phone?


31.01.2018 | 20:46 | Hverdag


 

Hei dere! Jeg tenkte å kjøre på med en "Whats on my phone" innlegg hvor jeg viser dere hvilke apper jeg har på min telefon. Jeg synes det er alltid spennende å lese slike innlegg, så jeg ville lage en for dere også. Enjoy!


  ♥      ♥      ♥     

 

  

 

Favoritter 

Dette er de appene jeg bruker så og si hver dag. Jeg er vell ikke såå aktiv på telegram da messenger er en lettere variant. Også har vi da seff instagram, facebook, bloglovin, blogg, vsco, snapchat og spotify. 

   

 

Nødvendig

Dette er apper som er nødvendige for meg å ha som AtB (transport kollektivet trøndere bruker), Norwegian, NSB, Nordea og Vipps. Jeg bruker egentlig aaldri NSB da jeg foretrekker Norwegian (aka flytransport) mye bedre - har faktisk ikke benyttet meg av tog på sykt lenge så skjønner ikke hvorfor jeg har den appen i det hele tatt, lol. 

  

 

Tidsfordriv 

Haha, når sant skal sies så bruker jeg serr aldri å se tv-serier eller filmer på telefonen. Jeg bare har de der for moro skyld tenker jeg. Neida, jeg bruker jo å få varsler når det kommer ut nye episoder av de seriene jeg følger med på, både fra Netflix og TV2 Sumo. Det er alltid kjekt å få påminnelse når jeg har glemt å sjekke nye episoder selv. 

  

---------------

Det var egentlig alt jeg hadde å vise dere fra min telefon. Ikke så mye spennende da appene jeg har er veldig lik alle andres. Når det kommer til bilderedigering osv. så bruker jeg kun VSCO og Instagram-filtrene, ingen andre spesielle redigeringsprogrammer. Ellers liker jeg å ha det ryddig på telefonen min og prøver å unngå mye unødvendig. Det tar jo så sykt mye lagringsplass også vettu. 

  

♥  ♥  ♥


7 kommentarerHar noen opplevd dette før?


30.01.2018 | 14:08 | Hverdag


I dag, på lik linje som i går, så føler jeg meg ikke bra. Jeg vet fortsatt ikke hvorfor, det er seriøst noe rart. Jeg er veldig slapp, har vondt i kroppen og det føles ut som om jeg skal spy hele tiden. Jeg har også tatt ibux, men det funker ikke. Matlysten er også nede og jeg klarer heller ikke å stå oppreist for lenge. Jeg lurer på om noen av dere har opplevd noe lignende før? Jeg skal så klart ta meg en tur til legen, men jeg får vente i maks to dager til for å sjekke om dette vedvarer. Om det så gjør det, så vet jeg at noe er galt. Jeg håper for Guds skyld at alt er okei med meg! 

Som dere kanskje ser på bildene så er jeg jo ikke i form.. Litt gretten og sliten. Jeg er uansett på skolen nå og skal prøve å følge med så godt jeg kan i forelesningen. Ellers har jeg ingen spesielle planer i dag bortsett fra å lese litt (spørs om jeg får til det også). 

Vi blogges ♥


3 kommentarerDårlig start på dagen


29.01.2018 | 15:04 | Hverdag


Kåpe BIK BOK 

Genser ASOS 

Bukse (utsolgt) lignende HER

-------

Hei dere. I dag våknet jeg med smerter i magen og kvalme. Likevel er jeg nå ordnet for å dra på jobb. Jeg har ikke peiling på hvorfor jeg er såå kvalm helt plutselig. Det kan kanskje være etter treningen i går? Jeg trente magen kanskje litt for hardt.. Det går i alle fall opp og ned - først jeg er kjempe kvalm, og så er jeg helt fin igjen. Jeg har aldri opplevd noe lignende før (det er heller ikke mensensmerter), så om det vedvarer så må jeg nok kontakte legen. 

Jeg starter på jobb klokken 4 så må kjappe meg avgårde! Jeg tenker og prøve å jobbe i dag, om det blir verre så drar jeg bare hjem. Jeg har jo fri fra skolen på mandager, noe som er sykt chill, men samtidig ikke da jeg har faste jobbvakter hver mandag..:( Uansett så håper jeg dere får en fin mandag videre! 


4 kommentarerTrip to Sweden


23.01.2018 | 18:14 | Hverdag


Dagen i dag har vært såå sykt lang og slitsom, og ikke nok med det fikk jeg kun tre timer søvn i natt. Jeg måtte stå opp grytidlig for å gjøre meg klar for roadtrip til Sverige med to venninner fra skolen. Vi kjørte avgårde fra sentrum kl.0800 til Storlien for å handle inn diverse varer. Som dere vet så har jo sukkeravgiften økt i butikkene og derfor er det veldig gunstig å ta seg en 1,5 timers tur til Sverige for å handle inn varer til en mye billigere pris. Det er jo helt latterlige priser på alt av matvarer (ikke at det spiller så stor rolle for meg da jeg bor hjemme) - men for studenter blir småpenger her og der mye penger til slutt ass.  

Vi hadde jo forelesning kl. 12.30 og av den grunn prøvde vi å være kjappe med å handle. Heldigvis rakk vi timen akkurat - well done girls!! Jeg trudde helt ærlig at vi (eller jeg da) skulle bruke hele 2 timer i butikken (eller kanskje 1) og handle så mye at posene til slutt revner, men dette var jo bare forventninger - jeg er glad jeg ikke brukte unødvendige penger på ting jeg egentlig ikke trenger. Det vi alle hamstret inn var diverse ting som energidrikke (Nocco!!), tyggis, brus, proteinpulver, sjokolade, snop and so on.

Fiine Camilla og Elisabeth <3

Vi ble jo såå slitne etter denne turen at konsentrasjonen på skolen falt helt bort. Jeg har aldri før vært så ukonsentrert på skolen som jeg var i dag, men heldigvis hadde vi forelesning i kun 45 min så dette gikk vel bra for oss. Det er sykt hvor mye informasjon og viktig stoff man får med seg i forelesninger på så kort tid - ikke gå glipp av forelesningene deres folkens! 

Nå er det på tide å lese fagstoff og begynne å småpugge - jeg har seriøst ikke åpnet bøkene på fire dager (that´s a lot for me!!). Jeg tar høyskolen veldig seriøst og hater virkelig å kaste bort tiden, for plutselig så er det bare noen dager igjen til eksamen. Ikke nok med det så har vi arbeidskrav i alle fag dette semesteret som må utføres for at vi skal kunne gå opp til eksamen. Kjenner at jeg blir stressa allerede :(

Vi snakkes babes!


2 kommentarerForsinka julebord


22.01.2018 | 00:22 | Hverdag


Igår var det duket for julebord på Fridays med jobbgjengen kl.20.00. Dette hadde vi egentlig planlagt å gjennomføre en eller annen dag før jul, men Black Friday week, salgsdager og varetelling stjal rett og slett tiden fra oss. Vi alle ble såå sykt slitne etter hektiske dager at vi bestemte oss for å utsette julebordet til nyåret. Det var seriøst det beste valget, for ellers hadde jeg literally sovnet under julebordet om vi hadde valgt å plassere det da. Men anyways - det var en fin kveld med mye latter, prating og servering av god mat. Det var såå hyggelig med hele gjengen samlet!For dere som ikke vet, så jobber jeg på en klesbutikk på Tiller kalt Sir Price her i Trondheim. 

Nå er klokken mye og det er tid for å legge seg, vi snakkes! 


0 kommentarer


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©