hits

Det beste øyenskyggepalettet


22.01.2018 | 21:50 | Beauty


// innlegget inneholder adlinks

Jeg vil anbefale dere det beste øyenskyggepalettet noensinne! Jeg er veldig glad i å sminke meg med bruk av forskjellige produkter og merker. De beste produktene jeg har er fra The Balm. De tilbyr alt av sminke, og produktene de har er verdt å prøve ut. Øyenskyggepalettet jeg tenker å snakke om i dag er Meet Matt(e) Trimony fra The Balm. (Nå er det -15% på palettet HER!)

Jeg har hatt dette palettet i ca. 4 måneder nå og har brukt det siden den dagen jeg fikk den. Palettet er utrolig pigmentert og har kjempe fine farger! Fargen jeg påfører først er Matt Lopez over lokket. 

Deretter bruker jeg fargen Matt Kumar og påfører den på akkurat samme plass:

Denne fargen er utrolig fin og får øynene dine til å se mer våken ut. Min favoritt!

Så tar jeg fargen Matt Reed og påfører den på selve øyelokket. For at øyenskyggen din skal få en fin tone anbefales det å ta sterkere farge på kanten av øyelokket og litt svakere innover. Helt innerst bruker jeg fargen Matt Lin. Dette for at øynene skal "lyse" mer opp. 

Her er finishen. Denne looken bruker jeg nesten hver dag om jeg har god tid foran speilet. Som jeg sa så er jeg veldig glad i å sminke meg og for meg så har dette blitt en vane. Noen synes kanskje dette blir litt for mye sminke til hverdags, men jeg er blitt såå vant til å gjøre dette at jeg selv ikke legger merke til det. Det er jo selvfølgelig noen dager jeg skulle ønsket at jeg bare kunne gå ut døren uten noe som helst sminke på, men det er en prosess som må jobbes med. 

Du finner palettet HER


8 kommentarer


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©