hits

Vi ble stoppet av politiet


05.02.2018 | 10:37 | Personlig


God morgen dere! Nå sitter jeg på skolen og leser litt før jeg drar avgårde på jobb. Jeg kom på en morsom ide mens jeg holdt på å lese her, og det er at jeg hver uke kan ha en "story-telling" her på bloggen hvor jeg forteller dere flaue hendelser som har skjedd meg i fortiden. Høres det ikke spennende ut? Selv om det er litt flaut for meg å fortelle, så er det jo spennende for dere å lese det haha. Jeg tenkte i allefall å fortelle dere i dag om en hendelse som skjedde oktober 2016.

Dette var på en lørdag hvor jeg hadde bestevenninna mi på overnattingsbesøk. Vi bestemte oss, ca. klokken 9-10 på kvelden, å kjøre innom maccern drivethru for å kjøpe litt mat. Da vi fikk maten vår, kjørte vi ut av maccern og var på vei mot rundkjøringen. For dere som bor i Trondheim kjenner sikkert til den rundkjøringen som er ved City Syd (et kjøpesenter) like ved maccern. Ca. fem sekunder før vi nærmer oss rundkjøringen begynner søstra og venninna mi på å diskutere om vi skal videre til 7eleven for å kjøpe frozen youghurt, eller om vi bare skal dra hjem. De klarer ikke bestemme seg og det fører til at vi ikke vet hvilken retning vi skal kjøre. Skal vi kjøre til høyre, eller til venstre i rundkjøringen? Så det jeg gjør, er at jeg bare kjører rundt og rundt i rundkjøringen til de bestemmer seg. Grunnen til hvorfor jeg kjørte rundt og rundt var fordi det var en bil bak meg, og for å gjøre det lettere for bilføreren bak, bestemte jeg bare for å kjøre rundt haha. Så merker jeg da at bilen bare følger etter meg. Hahha, denne momenten var så stressende, jeg visste liksom ikke hvor jeg skulle fordi de smarte passasjerene alltid ombestemte seg, "nei, vi skal dit", "nei kjør dit" osvosv. Jeg ser i sidespeilet og merker med en gang at det er sivil - nemlig fordi jeg og alle andre vet hvordan sivil-biler ser ut. Sekunder etter at jeg visste dette var politiet, så slår de på blålysene. 

Dette var såå lættis, vi begynte bare å flire med en gang. De stoppet oss, og det første politimannen sier til oss er "merkelig kjøring det der". Vi begynte bare å flire, men dette syntes ikke politiet var morsomt haha. Han ba meg vise førerkortet, og da jeg ga det sa han også at jeg har prøvetid på 2 år. Jeg unnskyldte meg og forklarte at jeg ikke visste hvor jeg skulle. Han begynte å spørre hvor vi skulle og hvorfor vi var ute å kjørte, hvem sin bil det var osv. Altså, greit, jeg kjørte litt uaktsomt, men å begynne å spørre meg om hvorfor vi er ute å kjører synes jeg er litt for mye. Jeg ble satt ut og svarte ikke, så venninna mi gjorde det for meg. Det er jo første gangen jeg ble stoppet av politiet, så jeg hadde blandede følelser - litt stresset og sjokkert. Alt ordnet seg til slutt, jeg fikk førerkortet tilbake og han ba meg kjøre forsiktig videre. 

Genser fra b.young 

--------

Jeg vet ikke med dere, men vi synes i alle fall at dette var en morsom opplevelse. Vi visste jo at vi ikke gjorde noe galt enn å kjøre rundt og rundt i rundkjøringen hahha. Nå vet jeg at jeg ikke skal gjøre dette igjen for å si det sånn, og at venninnene mine og jeg må bestemme oss for hvor vi skal kjøre neste gang!! 

#hverdag #flauser #spennende #action 


11 kommentarerEmma

05.02.2018 kl.15:01

Hahaha! Jeg ser for meg du som bare kjører rundt og rundt i rundkjøringen og venninnene dine som krangler i baksetet, ikke rart du ble usikker på hvor du skulle kjøre, jeg ville sikkert ha gjort det samme!
Elza E.

05.02.2018 kl.15:14

Emma: hhhahaha jaa!
Joachim Hovland Vik

05.02.2018 kl.15:57

skjønner godt at du ble stresset av å bli stoppet av sivil politiet, men det er på ingen som helst måte rart å bli spurt hvorfor man er ute og kjører så sent på døgnet.. det er jo for å vite om folk har baktanker og om de er av den kriminelle sorten, ikke at jeg sier du er det.. de gjør bare jobben sin
kan du vær så snill ta en tur innom min blogg :)? Legge igjen en kommentar?
Sølvi Birgitte Wærness

05.02.2018 kl.20:33

Så nydelig blogg du har! :D Flaut å bli stoppet av politet fordi de i baksetet ikke vet hvor dere skal xD Kjøre rundt i rundkjøringen som noen galinger dere da, haha :D Gleder meg til å lese flere flauser fra deg :D
Elza E.

05.02.2018 kl.21:16

Sølvi Birgitte Wærness: takk søtaa, er bare å følge med<3
Cassandra

05.02.2018 kl.20:48

Hahaha! Forsett med sånne innlegg, det er jo kjempe artig å lese. :D
Elza E.

05.02.2018 kl.21:16

Cassandra: det skal jeg! Bare å følge med søta<3
Lillian Randby

05.02.2018 kl.22:15

Å fortelle flauelser er kjempe gøy for leserne hvert fall, haha.
Helena Westergren

06.02.2018 kl.00:13

hahaha, politiet as... bare ute etter å ta folk!
Iselin Renée

06.02.2018 kl.12:28

Kan tenke meg det ikke er noe morsomt å bli stoppet av politiet nei, godt det endte bra da :)
Charlotte

06.02.2018 kl.19:03

kjempefine bilder :)


Skriv en ny kommentarDesign OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©