hits

What's on my phone?


31.01.2018 | 20:46 | Hverdag


 

Hei dere! Jeg tenkte å kjøre på med en "Whats on my phone" innlegg hvor jeg viser dere hvilke apper jeg har på min telefon. Jeg synes det er alltid spennende å lese slike innlegg, så jeg ville lage en for dere også. Enjoy!


  ♥      ♥      ♥     

 

  

 

Favoritter 

Dette er de appene jeg bruker så og si hver dag. Jeg er vell ikke såå aktiv på telegram da messenger er en lettere variant. Også har vi da seff instagram, facebook, bloglovin, blogg, vsco, snapchat og spotify. 

   

 

Nødvendig

Dette er apper som er nødvendige for meg å ha som AtB (transport kollektivet trøndere bruker), Norwegian, NSB, Nordea og Vipps. Jeg bruker egentlig aaldri NSB da jeg foretrekker Norwegian (aka flytransport) mye bedre - har faktisk ikke benyttet meg av tog på sykt lenge så skjønner ikke hvorfor jeg har den appen i det hele tatt, lol. 

  

 

Tidsfordriv 

Haha, når sant skal sies så bruker jeg serr aldri å se tv-serier eller filmer på telefonen. Jeg bare har de der for moro skyld tenker jeg. Neida, jeg bruker jo å få varsler når det kommer ut nye episoder av de seriene jeg følger med på, både fra Netflix og TV2 Sumo. Det er alltid kjekt å få påminnelse når jeg har glemt å sjekke nye episoder selv. 

  

---------------

Det var egentlig alt jeg hadde å vise dere fra min telefon. Ikke så mye spennende da appene jeg har er veldig lik alle andres. Når det kommer til bilderedigering osv. så bruker jeg kun VSCO og Instagram-filtrene, ingen andre spesielle redigeringsprogrammer. Ellers liker jeg å ha det ryddig på telefonen min og prøver å unngå mye unødvendig. Det tar jo så sykt mye lagringsplass også vettu. 

  

♥  ♥  ♥


7 kommentarerSIRI ALVÆR

31.01.2018 kl.20:51

Kjekt innlegg, gøy å lese slikt! Har mye av det samme på min mobil!
Charlotte

31.01.2018 kl.21:13

kjekt innlegg :)
Iselin Renée

01.02.2018 kl.14:47

Mange fine apper der :)
anettelinneaa

02.02.2018 kl.15:22

Jeg hadde ALDRI klart og sett på de 104 melding varslene når jeg liker å ha det ryddig på telefonen xD
Elza E.

02.02.2018 kl.18:00

anettelinneaa: hahahha, jeg mente apper og bilder da, ikke antall meldinger;););)
anettelinneaa

02.02.2018 kl.21:24

Jeg skjønte det :D Haha! Men jeg hadde aldri klart å se på det :o Leser du ALDRI meldingene dine?
Elza E.

03.02.2018 kl.23:35

anettelinneaa: leser kun de viktige fra venner ogsånn, men de som er ulest er bare reklame som jeg ikke orker å åpne as ;)


Skriv en ny kommentarDesign OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©